Κερκίδα με κούκλες για σεξ στη Νότια Κορέα

Κερκίδα με κούκλες για σεξ στη Νότια Κορέα

1' 15" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΣΕΟΥΛ. Ο ποδοσφαιρικός σύλλογος FC Seoul ζήτησε συγγνώμη μετά την αποκάλυψη ότι οι γυναικείες κούκλες που τοποθέτησε στην εξέδρα του άδειου γηπέδου του, στον πρώτο αγώνα της μετά πανδημία εποχής, ήταν στην πραγματικότητα σεξουαλικά παιχνίδια.

Κάποιοι τηλεθεατές πρόσεξαν τις αφύσικες αναλογίες των γυναικών-κουκλών, οι οποίες, σύμφωνα με τους υπευθύνους της ομάδας, παραγγέλθηκαν «κατά λάθος». Οι κούκλες ήταν ντυμένες.

Στο μεταξύ, η Νότια Κορέα επανέρχεται σταδιακά στη «νέα κανονικότητα», η οποία δεν περιλαμβάνει ομαδικά μαθήματα σε γυμναστήρια.

Σύμφωνα με έρευνα για «εστίες υπερμετάδοσης» σε γυμναστήριο της πόλης Τσεονάν, ένα ομαδικό μάθημα έντονης αερόβιας χορευτικής άσκησης είχε ως αποτέλεσμα 112 κρούσματα κορωνοϊού. Το τετράωρο μάθημα έγινε μεταξύ εκπαιδευτριών ζούμπα τον Φεβρουάριο, όταν καμία από τις συμμετέχουσες δεν παρουσίαζε συμπτώματα κορωνοϊού.

Οι εκπαιδεύτριες, εν συνεχεία, δίδαξαν σε γυμναστήρια της πόλης, με αποτέλεσμα τα συνολικά κρούσματα που ιχνηλατήθηκαν σε 12 διαφορετικά γυμναστήρια, και τα οποία προέρχονταν από τα μαθήματα αυτά, να φθάσουν τα 112. Κατά μέσον όρο, η νόσος εκδηλώθηκε τρεισήμισι ημέρες μετά την ημερομηνία μετάδοσης, ενώ έως τις 9 Μαρτίου είχαν εντοπιστεί όλα τα σχετικά κρούσματα.

Η έρευνα σημειώνει ότι μία από τις εκπαιδεύτριες που νόσησαν δίδαξε στο μεταξύ γιόγκα και πιλάτες, που περιλαμβάνουν πιο ήπια σωματική δραστηριότητα. Καμία από τις συμμετέχουσες στα μαθήματα αυτά δεν βρέθηκε θετική στον κορωνοϊό.

Επίσης, δεν παρατηρήθηκε μετάδοση σε μαθήματα γυμναστηρίου στα οποία συμμετείχαν λιγότερα από πέντε άτομα. «Υποθέτουμε ότι η χαμηλότερη ένταση δραστηριότητας στα μαθήματα γιόγκα και πιλάτες εξηγεί τους διαφορετικούς ρυθμούς διάδοσης», ανέφεραν οι ερευνητές του Πανεπιστημίου Ντανκούκ σε έρευνα που δημοσιεύθηκε στην επιθεώρηση Infectious Diseases Journal. 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή