Ισπανία: Αρση της καραντίνας για τους ξένους τουρίστες από την 1η Ιουλίου

Ισπανία: Αρση της καραντίνας για τους ξένους τουρίστες από την 1η Ιουλίου

43" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η Ισπανία θα άρει την υποχρέωση για τους ξένους τουρίστες να μπαίνουν σε καραντίνα για δύο εβδομάδες από την 1η Ιουλίου, αναφέρει σε σημερινή της ανακοίνωση η κυβέρνηση.

Με τους παρόντες περιορισμούς οι επισκέπτες από το εξωτερικό θα πρέπει να απομονώνονται για δύο εβδομάδες ώστε να αποφευχθεί η εξάπλωση του κορωνοϊού.

Η υπουργός Εξωτερικών Αράντσα Γκονθάλεθ Λάγια είχε ήδη ανακοινώσει ότι το μέτρο επρόκειτο να αρθεί τον Ιούλιο, αλλά δεν είχε διευκρινίσει την ακριβή ημερομηνία.

Εν τω μεταξύ, το υπουργείο Υγείας της Ισπανίας ανακοίνωσε σήμερα 50 νέους θανάτους από τη νόσο Covid-19, στην ένατη κατά σειρά ημέρα όπου ο ημερήσιος απολογισμός νεκρών στη χώρα κυμαίνεται κάτω του 100.

Το σύνολο των θανάτων από την Covid-19 ανέρχεται πλέον σε 26.834, την ώρα που διαγνώστηκαν 132 νέα κρούσματα, με αποτέλεσμα ο συνολικός αριθμός να βρίσκεται στα 235.400, έγινε γνωστό από το υπουργείο.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή