Μινεάπολη: Την αλλαγή του επωνύμου της ζητά στην αίτηση διαζυγίου η σύζυγος του Ντέρεκ Σόβιν

Μινεάπολη: Την αλλαγή του επωνύμου της ζητά στην αίτηση διαζυγίου η σύζυγος του Ντέρεκ Σόβιν

49" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Την αλλαγή του επωνύμου της ζητάει ως όρο η Κέλι Σόβιν, στο αίτημα διαζυγίου της προς τον αποπεμφθέντα αστυνομικό Ντέρεκ Σόβιν, ο οποίος κατηγορείται για τη δολοφονία του 46χρονου Αφροαμερικανού Τζορτζ Φλόιντ, η οποία έχει πυροδοτήσει κύμα πολιτικών αναταραχών σε ολόκληρες τις Ηνωμένες Πολιτείες, αναφέρει σε δημοσίευμα του το CNN.

Η Κέλι Σόβιν ανακοίνωσε ότι χωρίζει τον σύζυγο της στις 28 Μαΐου, τρεις ημέρες μετά τη δολοφονική σύλληψη του Φλόιντ στη Μινεάπολη, και μία ημέρα προτού απαγγελθούν κατηγορίες για ανθρωποκτονία στον αστυνομικό.

Στο αίτημα διαζυγίου της επικαλείται «την ανεπανόρθωτη κατάρρευση του γάμου τους», τονίζοντας ότι τίποτα πλέον δεν θα μπορούσε να τον σώσει. Το ζεύγος είχε παντρευτεί τον Ιούνιο του 2010.

Η ίδια δεν έχει προβεί σε κάποια δημόσια τοποθέτηση μετά την κατάθεση του αιτήματος διαζυγίου, με το δικηγορικό γραφείο που την εκπροσωπεί να τονίζει την Παρασκευή, ότι η πελάτης του είναι συντετριμμένη από τον θάνατο του Φλόιντ και εκφράζει τη συμπαράσταση της στην οικογένεια του, τους αγαπημένους του και όποιον θρηνεί για τον χαμό του.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή