Το παγωμένο χαμόγελο – γκριμάτσα της Μελάνια δίπλα στον Τραμπ (βίντεο)

Το παγωμένο χαμόγελο – γκριμάτσα της Μελάνια δίπλα στον Τραμπ (βίντεο)

49" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τον γύρο του κόσμου κάνει το στιγμιότυπο χθεσινής κοινής εμφάνισης του προεδρικού ζεύγους των ΗΠΑ – εν μέσω της κοινωνικής αναταραχής με αφορμή τον θάνατο του Τζορτζ Φλόιντ –  με την Πρώτη Κυρία να είναι (για ακόμα μία φορά) ψυχρή και ανέκφραστη δίπλα στον Ντόναλντ Τραμπ, «κρυμμένη» πίσω από υπερμεγέθη γυαλιά ηλίου. 

Ο Αμερικανός πρόεδρος και η Μελάνια Τραμπ επισκέφτηκαν την Κυριακή το μνημείο του Πάπα Ιωάννη Παύλου του Β’ για να καταθέσουν στεφάνι.

Εμαφνίστηκαν μπροστα στους φωτογραφους να κρατιούνται από το χέρι αλλα η Πρώτη Κυρία έμοιαζε με «κέρινη» κούκλα, σύμφωνα με τα διεθνή μέσα ενημέρωσης.

Ο Τραμπ χαμογελούσε στους φωτογράφους, ενώ δίπλα του η Μελάνια Τραμπ έμενε ακίνητη και ανέκραστη.  Οι κάμερες κατέγραψαν τον Πρόεδρο να την παροτρύνει να χαμογελάσει για τους φωτογράφους και για κλάσματα του δευτερολέπτου, η Πρώτη Κυρία κίνησε τα χείλη της βεβιασμένα, σε κάτι που έμοιαζε περισσότερο με γκριμάτσα, παρά με χαμόγελο. 

 Το στιγμιότυπο φυσικά καταγράφηκε σε βίντεο και το επί ένα δευτερόλεπτο χαμόγελο της Melania έγινε viral.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή