Στη δημοσιότητα η φωτογραφία του Γερμανού υπόπτου για την υπόθεση της μικρής Μαντλίν (φωτογραφίες)

Στη δημοσιότητα η φωτογραφία του Γερμανού υπόπτου για την υπόθεση της μικρής Μαντλίν (φωτογραφίες)

1' 22" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Οι αποκαλύψεις συνεχίζονται από τα βρετανικά μέσα ενημέρωσης σε ό,τι αφορά την εξαφάνιση της μικρής Μαντλίν το 2007 από το θέρετρο Πράια ντα Λουζ του Αλγκάρβε της Πορτογαλίας σε ηλικία 3 ετών, την οποία πλέον οι γερμανικές αρχές αντιμετωπίζουν ως υπόθεση ανθρωποκτονίας. 

Ο βασικός ύποπτος είναι ο 43χρονος Γερμανός, Κρίστιαν Μπρούκνερ, παιδεραστής και έμπορος ναρκωτικών, που εκτίει ποινή κάθειρξης για σεξουαλικό έγκλημα στις γερμανικές φυλακές.

H γερμανική εφημερίδα Bild έδωσε στην δημοσιότητα πρόσφατη φωτογραφία του κρατούμενου Μπρούκνερ, η οποία αναδημοσιεύτηκε από όλα τα διεθνή μέσα ενημέρωσης. 

Στη δημοσιότητα η φωτογραφία του Γερμανού υπόπτου για την υπόθεση της μικρής Μαντλίν (φωτογραφίες)-1

Συμφωνα με την Daily Mail και άλλα βρετανικά και γερμανικά μέσα,  ο Μπρούκνερ φέρεται να ομολόγησε το 2017 σε έναν φίλο του, κατά τη διάρκεια κοινής τους εξόδου σε μπαρ, ότι «γνώριζε τα πάντα» για το τι είχε συμβεί στο κοριτσάκι, όταν είδε την εικόνα της στην τηλεόραση σε ένα αφιέρωμα της γερμανικής τηλεόρασης.

Στη συνέχεια έδειξε στον φίλο του ένα βίντεο με τον ίδιο να βιάζει μια γυναίκα και τότε ο άνδρας ειδοποίησε την αστυνομία, η οποία στη συνέχεια συνέλαβε τον Μπρούκνερ.

Γερμανοί μάρτυρες κατέθεσαν ότι ο 43χρονος οδηγούσε την περίοδο της εξαφάνισης ένα βαν και μια Τζάγκουαρ, των οποίων φωτογραφίες έσωσε στη δημοσιότητα η Σκότλαντ Γιαρντ, ζητώντας από το κοινό περρισσότερες πληροφορίες. 

Στη δημοσιότητα η φωτογραφία του Γερμανού υπόπτου για την υπόθεση της μικρής Μαντλίν (φωτογραφίες)-1
Στη δημοσιότητα η φωτογραφία του Γερμανού υπόπτου για την υπόθεση της μικρής Μαντλίν (φωτογραφίες)-2

Σύμφωνα με τη γερμανική αστυνομία, ο ύποπτος είχε φτάσει στο Αλγκάρβε της Πορτογαλίας το 1995, όταν ήταν 18 ετών και τα επόμενα 12 χρόνια έμενε γύρω από την Πράια Ντα Λουζ, διακινώντας ναρκωτικά και κάνοντας διαρρήξεις σε σπίτια και σε δωμάτια ξενοδοχείων.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή