Επιστολή της γερμανικής εισαγγελίας προς το ζεύγος ΜακΚαν: «Η Μαντλίν είναι νεκρή»

Επιστολή της γερμανικής εισαγγελίας προς το ζεύγος ΜακΚαν: «Η Μαντλίν είναι νεκρή»

1' 30" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Επιστολή στους γονείς της μικρής Μαντλίν έστειλαν οι Γερμανοί εισαγγελείς που ερευνούν την πολύκροτη υπόθεση εξαφάνισης, με την οποία τους ενημερώνουν και γραπτώς ότι η κόρη τους είναι νεκρή, χωρίς ωστόσο να αναφέρουν περισσότερες πληροφορίες για το πώς έχουν καταλήξει σε αυτό το συμπέρασμα, δεδομένου και του ότι δεν έχει βρεθεί ποτέ το πτώμα του κοριτσιού. 

Σύμφωνα με την Daily Mail και άλλα βρετανικά μέσα, ο επικεφαλής εισαγγελέας Χανς Κρίστιαν Βόλτερς δήλωσε ότι δεν μπορεί να μοιραστεί κρίσιμες πληροφορίες για τον ύποπτο Κρίστιαν Μπρούκνερ – ο  οποίος κρατείται σε γερμανικές φυλακές, έχοντας καταδικαστεί για αδικήματα σεξουαλικής φύσης – ούτε με τη Σκότλαντ Γιαρντ ούτε με την πορτογαλική αστυνομία.

Δείτε σχετικά: Στη δημοσιότητα η φωτογραφία του Γερμανού υπόπτου για την υπόθεση της μικρής Μαντλίν (φωτογραφίες)

Το κοριτσάκι εξαφανίστηκε από το πορτογαλικό θέρετρο Πράια ντα Λουζ τον Μάιο του 2007 σε ηλικία μόλις τριών ετών

«Έχουμε συμπαγείς αποδείξεις ότι ο ύποπτός μας έχει σκοτώσει τη Μάντλιν και αυτό σημαίνει ότι είναι νεκρή. Πρόκειται για υπόθεση δολοφονίας και όχι αγνοούμενου ατόμου», επανέλαβε ο κ. Βόλτερς.

Ωτσόσο, οι γονείς της Μαντλίν, σήμερα αρνήθηκαν ότι έχουν λάβει οποιαδήποτε επιστολή από τις γερμανικές αρχές, που να αναφέρεται ότι το παιδί τους είναι νεκρό. 

Σε δήλωσή τους στην ιστοσελίδα στον ιστότοπο Find Madeleine, η Kate και ο Gerry McCann αναφέρουν ότι οι αναφορές για την επιστολή προκάλεσαν «περιττό άγχος στους φίλους και την οικογένειά μας και για άλλη μια φορά διέκοψαν τη ζωή μας».

Την ίδια ώρα, σύμφωνα, με πορτογαλικά δημοσιεύματα, η τοπική αστυνομία σχεδιάζει να πραγματοποιήσει έρευνες σε πηγάδια που βρίσκονται στην ευρύτερη περιοχή όπου ζούσε το 2007 ο 43χρονος ύποπτος, όχι μακριά από το θέρετρο στο οποίο παραθέριζε η οικογένεια ΜακΚαν.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή