Γαλλία: Κατοικίδιος πύθωνας ξέφυγε από διαμέρισμα στην πόλη της Ρεν

Γαλλία: Κατοικίδιος πύθωνας ξέφυγε από διαμέρισμα στην πόλη της Ρεν

48" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ένας κατοικίδιος πύθωνας μήκους ενός μέτρου διέφυγε από ένα διαμέρισμα στη γαλλική πόλη της Ρεν, προκαλώντας τρόμο στους ντόπιους κατοίκους. Μόλις έγινε αντιληπτό ότι το θηλυκό ερπετό είχε διαφύγει από το διαμέρισμα του ιδιοκτήτη του, στο ισόγειο πολυκατοικίας, το κτίριο γέμισε με επιγραφές που προέτρεπαν τους διαμένοντες «να μην αφήνουν τα παιδιά τους μόνα τους» στους διάφορους εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους του κτιρίου.

Όπως αναφέρει σχετικά η εφημερίδα Quest France, το ερπετό δεν έχει βρεθεί ακόμη, ενώ ο ιδιοκτήτης του, ο οποίος το αγόρασε νόμιμα πριν από έξι μήνες, τόνισε ότι δεν είναι επικίνδυνο. 

Εντούτοις, οι κάτοικοι της περιοχής φοβούνται ότι το φίδι μπορεί να βρίσκεται στον χώρο πρασίνου που περικλείει το κτίριο, κάτι το οποίο θα καταστήσει πιο δύσκολο και τον εντοπισμό του.

Ο πύθωνας ανήκει στην ομάδα των βασιλικών πυθώνων, οι οποίοι ζουν στη Δυτική και Κεντρική Αφρική, ενώ το σχετικά μικρό τους μέγεθος (μπορούν να φτάσουν μέχρι περίπου τα 1.80 εκατοστά) τους έχει καταστήσει αγαπητά κατοικίδια στους λάτρεις των ερπετών.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή