Ρωσία: Υπερδιπλασιάστηκε ο αριθμός των ανέργων το τελευταίο δίμηνο

Ρωσία: Υπερδιπλασιάστηκε ο αριθμός των ανέργων το τελευταίο δίμηνο

1' 1" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Περισσότερο από 3,5 φορές αυξήθηκε από 1ης Απρίλιου ο αριθμός των επίσημα καταγεγραμμένων ανέργων στη Ρωσία, σύμφωνα με τον πρωθυπουργό της χώρας Μιχαήλ Μισούστιν.

Ωστόσο, όπως είπε ο Ρώσος πρωθυπουργός, «με βάση τα στοιχεία του υπουργείου Εργασίας, κατέστη δυνατόν να αποφευχθεί μια αισθητή και εκρηκτική αύξηση της ανεργίας».

Την ίδια ώρα, σύμφωνα με την αρμόδια επιτροπή για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού, ο αριθμός των κρουσμάτων που καταγράφηκε το τελευταίο 24ωρο έφθασε τα  6.719, επισημαίνοντας ότι ο αριθμός των κρουσμάτων για τέταρτη συνεχή ημέρα είναι κάτω από 7.000, δηλαδή η ποσοστιαία αύξηση δεν υπερβαίνει το 1,1%.

Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων στην χώρα έχει φθάσει τις 641.156, ενώ την παρούσα στιγμή τα ενεργά κρούσματα, δηλαδή όσοι συνεχίζουν την θεραπεία, ανέρχονται σε 228.560.

Στην Μόσχα ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων έχει φθάσει τις 220.853, εκ των οποίων 68.990 εξακολουθούν να νοσηλεύονται (31%). Ο αριθμός των ασθενών που έχουν πάρει εξιτήριο στην ρωσική πρωτεύουσα έχει φθάσει τις 148.102 άτομα και υπερέβη το 67% των κρουσμάτων.

Συνολικά στην Ρωσία έχουν αναρρώσει 403.430 ασθενείς, που αποτελούν το 63% του συνόλου των μολυσθέντων από τον κορωνοϊό.

Το τελευταίο 24ωρο πέθαναν 93 άτομα, ενώ ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων έχει φθάσει τις 9.166, ποσοστό 1,43% επί του συνολικού αριθμού των κρουσμάτων.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ – ΜΠΕ, TASS

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή