Ενα εκατ. δολάρια για κάθε ομιλία του Χάρι και της Μέγκαν

Ενα εκατ. δολάρια για κάθε ομιλία του Χάρι και της Μέγκαν

1' 21" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Yστερα από την αποχώρησή τους από τα καθήκοντα της βρετανικής βασιλικής οικογένειας, Χαρι και Μέγκαν εγκαστάθηκαν για ενα μικρό διάστημα στον Καναδά και στη συνέχεια  μετακόμισαν στο Λος Άντζελες,ψάχνοντας τρόπους να βγάλουν τα ως προς το (πολυτελέσταστο) ζην, εξαργυρώνοντας την φήμη τους.

Ανάμεσα στις νέες δραστηριότητες του Χάρι και της Μέγκαν εντάσσονται και οι ομιλίες επί πληρωμής και φαίνεται ότι θα είναι αρκετά… προσοδοφόρες. 

Το διάσημο, πρώην βασιλικό ζευγάρι, την προηγούμενη εβδομάδα προσέλαβε μάνατζερ για αυτήν του τη δραστηριότητα υπογράφοντας συμβόλαιο με το Harry Walker Agency, εταιρεία με την οποία συνεργάζονται και άλλοι διάσημοι ομιλητές όπως οι Μπαράκ και Μισέλ Ομπάμα, Μπιλ και Χίλαρι Κλίντον και Όπρα Γουίνφρεϊ.

Πλέον, η Μέγκαν Μαρκλ και ο πρίγκιπας Χάρι θα πληρώνονται με ένα εκατομμύριο δολάρια για κάθε ομιλία τους.

Το περιζήτητο ζευγάρι θα πραγματοποιεί διαλέξεις αναπτύσσοντας θέματα σημαντικά για τη ζωή και τον κόσμο, σύμφωνα με το Town & Country.

«Τα θέματα θα αφορούν σε μεγάλο βαθμό τα κοινωνικά ζητήματα που αντιμετωπίζει ο κόσμος τώρα, συμπεριλαμβανομένης της φυλετικής δικαιοσύνης και της ισότητας των φύλων, της ψυχικής υγείας, των ζητημάτων που επηρεάζουν τις γυναίκες και τα κορίτσια και το περιβάλλον, καθώς και τις αλληλεπιδράσεις αυτών των θεμάτων… Πολλοί από τους τομείς και τα θέματα που θα καλύπτονται στις διαλέξεις θα σχετίζονται με το ίδρυμα και την αποστολή του Archewell, που είναι η νέα τους φιλανθρωπική οργάνωση», αναφέρει το περιοδικό.

Επίσης, η Μέγκαν έχει ήδη ξεκινήσει συνεργασία με την Disney, δανείζοντας τη φωνή της σε ήρωες της εταιρείας, ενώ εικασίες θέλουν να έχει συμφωνήσει με την εταιρεία και για μία ταινία.

Επιπλέον, το ζευγάρι πρόκειται επίσης να ξεκινήσει μια νέα φιλανθρωπική πρωτοβουλία που ονομάζεται Archewell Foundation. 

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή