ΗΠΑ: Γυναίκα πυροβολήθηκε ενώ προσπαθούσε να αφαιρέσει ναζιστική σημαία από αυλή

ΗΠΑ: Γυναίκα πυροβολήθηκε ενώ προσπαθούσε να αφαιρέσει ναζιστική σημαία από αυλή

1' 9" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μία Αμερικανίδα γυναίκα δέχθηκε πυρά από πυροβόλο όπλο ενώ προσπαθούσε να αφαιρέσει μία ναζιστική σημαία από την αυλή ενός σπιτιού στην Οκλαχόμα. Έχοντας φύγει από ένα πάρτι στο οποίο βρισκόταν, η 26χρονη γυναίκα κατέβασε μία από τις δύο σημαίες που κυμάτιζαν στην αυλή του σπιτιού του 44χρονου Αλεξάντερ Φίστερ. Σύμφωνα με αναφορές, ο τελευταίος την πυροβόλησε στην πλάτη με ένα ημιαυτόματο όπλο, καθώς απομακρυνόταν από την οικία του.

Η γυναίκα αναμένεται να αναρρώσει από τα τραύματα της, ενώ ο δράστης κρατείται από τις Αρχές. Ο σερίφης της κομητείας Γκάρφιλντ, όπου έλαβε χώρα το περιστατικό, ανακοίνωσε ότι η άτυχη γυναίκα βρέθηκε να κείτεται σε ένα χαντάκι με τέσσερα τραύματα από πυροβόλο όπλο.

Όπως αναφέρει το NBC, οι κάμερες στο σπίτι του Φίστερ «καρφώνουν» τον ίδιο, ο οποίος φαίνεται να πυροβολεί εναντίον της γυναίκας «χωρίς προειδοποίηση». O 44χρονος βρίσκεται αντιμέτωπος με κατηγορίες για απόπειρα ανθρωποκτονίας και πρόκληση βαριάς σωματικής βλάβης, ενώ αναμένεται να εμφανιστεί ενώπιον δικαστηρίου στις 9 Ιουλίου.

Σύμφωνα με έναν γείτονα του κατηγορούμενου, οι σημαίες κυμάτιζαν στο σπίτι για περίπου έναν χρόνο, ενώ είχαν κλαπεί και ορισμένες φορές στο παρελθόν. Ακόμη, ο δράστης φέρεται να ντυνόταν συχνά με μαύρη στολή και ναζιστικό περιβραχιόνιο, φέρνοντας στο νου τις στολές που φορούσαν οι αξιωματικοί των SS. Ωστόσο, σύμφωνα με τους γείτονες του, κράταγε τις εμμονές του με τον ναζισμό για τον εαυτό του, χωρίς να τις επικοινωνεί ρητά στους γύρω του.

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή