Ινδονησία: Γάλλος αντιμέτωπος με θανατική ποινή για σεξουαλική κακοποίηση 300 ανηλίκων

Ινδονησία: Γάλλος αντιμέτωπος με θανατική ποινή για σεξουαλική κακοποίηση 300 ανηλίκων

48" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σε ξενοδοχείο της Τζακάρτα συνελήφθη, στα τέλη Ιουνίου, ένας Γάλλος συνταξιούχος, ο οποίος θεωρείται ύποπτος για σεξουαλική κακοποίηση τουλάχιστον 300 ανηλίκων.

Στο δωμάτιο όπου είχε συλληφθεί ο 65χρονος, με καταγωγή από το Παρίσι, είχαν βρεθεί δύο ανήλικα κορίτσια.

«Παρέσερνε τις ανήλικες υποσχόμενος ότι θα εργάζονταν ως μοντέλα» είπε ο αρχηγός της αστυνομίας της Τζακάρτα Νάνα Σουντιάνα, σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε. «Όσες δέχονταν να έχουν σεξουαλική επαφή μαζί του πληρώνονταν με 250.000 έως 1 εκατομμύριο ρουπίες (περίπου 10-60 ευρώ). Εκείνες που αρνούνταν τις ξυλοκοπούσε» αποκάλυψε.

Ο κατηγορούμενος κινδυνεύει να καταδικαστεί σε πολυετή ποινή κάθειρξης, ακόμη και με την ποινή του θανάτου, εάν του απαγγελθούν κατηγορίες με βάση τον νόμο για την προστασία των παιδιών.

Η αστυνομία διευκρίνισε ότι στον ηλεκτρονικό υπολογιστή του βρέθηκαν βίντεο ή φωτογραφίες περισσότερων από 300 ανηλίκων, ηλικίας από 10 μέχρι 17 ετών. Πιστεύεται ότι βιντεοσκοπούσε τις πράξεις του.

Σημειώνεται ότι τελευταία πέντε χρόνια ο συνταξιούχος είχε επισκεφθεί πολλές φορές την Ινδονησία, με τουριστική βίζα.

 

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή