Το «πέρασμα» του Ντόναλντ Τραμπ (και) από την ταινία Zoolander (βίντεο)

Το «πέρασμα» του Ντόναλντ Τραμπ (και) από την ταινία Zoolander (βίντεο)

1' 36" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στην κωμωδία του 2001 "Zoolander" με πρωταγωνιστή τον διάσημο ηθοποιό Μπεν Στίλερ, κάνει ένα σύντομο πέρασμα – ένα cameo – το ζεύγος Ντόναλντ και Μελάνια Τραμπ, όταν ακόμα ήταν απλά παμπλουτοι celebrities. 

Χρόνια αργότερα, ο Ντόναλντ Τραμπ έγινε πρόεδρος των ΗΠΑ και πρόσφατα, οι  αντίπαλοί του ζήτησαν από τον Στίλερ να αφαιρέσει εντελώς την εμφάνιση του νυν Αμερικανού προέδρου από την ταινία. 

Ωτσόσο, ο ίδιος ο ηθοποιός και σκηνοθέτης δήλωσε ότι δεν θα αφαιρέσει τον πρόεδρο των ΗΠΑ από την ταινία, παρ΄ότι δέχεται αιτήματα από κριτικούς να τον διαγράψει.

«Κάναμε γύρισμα στην τελετή απονομής των βραβείων μόδας VH1 Fashion Awards  και καθώς οι άνθρωποι έφταναν στο κόκκινο χαλί, τους οδηγούσαμε στην άκρη και τους ζητήσαμε να μιλήσουν για τον Derek Zoolander και έτσι ο Τραμπ και η Μελάνια το έκαναν» είπε ο Στίλερ στο podcastτου Daily Beast "The New Abnormal" 

«Επικοινώνησαν μαζί μου και μου είπαν: "Πρέπει να αφαιρέσεις τον Ντόναλντ Τραμπ από την ταινία. Αλλά στο κάτω κάτω της γραφής ήταν μια στιγμή που αυτό υπήρξε και συνέβη» είπε ο Μπεν Στίλερ αρνούμενος να κάνει αλλαγές στην ταινία του.

Η ταινία «Zoolander» δεν είναι η μοναδική εμφάνιση του προέδρου των ΗΠΑ στη μεγάλη οθόνη. Μπορεί να εντοπιστεί στην κλασική ταινία του 1992 «Home Alone 2: Lost in New York» (Μόνος στο σπίτι 2: Χαμένος στη Νέα Υόρκη)  και στο «Two Weeks Notice» (Δύο εβδομάδες προθεσμία)  ταινία του 2002 με πρωταγωνιστές τους Χιου Γκραντ και Σάντρα Μπούλοκ. Στην τηλεόραση, εμφανίστηκε στις σειρές «Sex and the City», «Suddenly Susan»,  «The Fresh Prince of Bel-Air» και σε άλλες.

«Υπήρχαν τόσες πολλές ταινίες τότε που είχαν ένα ανόητο cameo από τον Ντόναλντ Τραμπ» είπε ο Στίλερ. «Αντιπροσώπευε ένα συγκεκριμένο πράγμα» σημείωσε.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή