Πέντε παιδιά νεκρά σε φλεγόμενο όχημα στη Γαλλία

Πέντε παιδιά νεκρά σε φλεγόμενο όχημα στη Γαλλία

44" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Πέντε παιδιά σκοτώθηκαν και τέσσερα ακόμη άτομα τραυματίστηκαν σε αυτοκινητόδρομο της Γαλλίας όταν το όχημα με το οποίο επέστρεφαν από τις διακοπές τους τούμπαρε και κύλησε φλεγόμενο εκτός οδοστρώματος.

Εννιά μέλη της ίδιας οικογένειας ταξίδευαν το βράδυ της Δευτέρας στον λεγόμενο “Αυτοκινητόδρομου του Ηλιου”, καθώς φέρνει τους Γάλλους από την ενδοχώρα στη Μεσόγειο, συνδέοντας τη Λιόν με τη Μασσαλία.

Για άγνωστο προς το παρόν τεχνικό λόγο, σύμφωνα με τις γαλλικές αρχές, το φορτωμένο όχημα έβγαλε καπνό, πήρε φωτιά και αναποδογύρισε κυλώντας σαν φλεγόμενη μπάλα σε παρακείμενο του αυτοκινητοδρόμου λιβάδι. O οδηγός φέρεται να ανέφερε κάποιο πρόβλημα με τα φρένα πριν χάσει τις αισθήσεις του.

Τα παιδιά που έχασαν τη ζωή τους ήταν μεταξύ τριών και 14 ετών.

Μεταξύ των τεσσάρων τραυματιών είναι ένα ακόμη παιδί, ηλικίας επτά ετών. Και οι τέσσερις νοσηλεύονται σε κλινικές της Λιόν, στα περίχωρα της οποίας κατοικεί η οικογένεια.

Πηγή: The Associated Press, Le Monde

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή