Μινεάπολη: Πτώμα βρέθηκε σε κτίριο που κάηκε κατά τη διάρκεια των διαδηλώσεων για τον Τζορτζ Φλόιντ

Μινεάπολη: Πτώμα βρέθηκε σε κτίριο που κάηκε κατά τη διάρκεια των διαδηλώσεων για τον Τζορτζ Φλόιντ

45" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η αστυνομία της Μινεάπολης ανακοίνωσε ότι αξιωματικοί της βρήκαν το πτώμα ενός άνδρα σε ένα κτίριο που κάηκε κατά τη διάρκεια των πρώτων διαδηλώσεων για τον τραγικό θάνατο του Τζορτζ Φλόιντ στα χέρια της αστυνομίας τον Μάιο, αναφέρει σε δημοσίευμα του το CNN. «Αντιμετωπίζουμε τον θάνατο αυτό ως ανθρωποκτονία», δήλωσε χαρακτηριστικά στο CNN ο εκπρόσωπος της αστυνομίας, Τζον Έλντερ.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, αξιωματικοί της Αστυνομίας και του Πυροσβεστικού Σώματος πήγαν στο κτίριο το πρωί της Δευτέρας, μετά από μία ανώνυμη ειδοποίηση που δέχθηκε η Αστυνομία σχετικά με την ύπαρξη ενός πτώματος στο κατεστραμμένο από τις φλόγες κτίριο.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο της Αστυνομίας, το νεκρό σώμα «μοιάζει να έχει υποστεί θερμικά τραύματα», ενώ η ταυτότητα του θα γνωστοποιηθεί μαζί με την αιτία θανάτου, μόλις ολοκληρωθούν οι απαραίτητες έρευνες.

Για την πυργκαγιά στο συγκεκριμένο κτίριο, το γραφείο του εισαγγελέα της Μινεάπολης έχει ήδη ασκήσει δίωξη σε έναν 25χρονο για εμπρησμό, στις 8 Ιουνίου.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή