Ο Ομπάμα ρίχνει το βάρος του υπέρ του Μπάιντεν

Ο Ομπάμα ρίχνει το βάρος του υπέρ του Μπάιντεν

1' 0" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Αποφασισμένος να βάλει τα δυνατά του, ώστε ο Ντόναλντ Τραμπ να κάνει μονάχα μία θητεία στον Λευκό Οίκο, φαίνεται ο Δημοκρατικός πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ Μπάρακ Ομπάμα.

Επιχειρεί,δε, με πρωτοβουλίες του να δώσει ώθηση στην προεκλογική εκστρατεία του πρώην αντιπροέδρου του Τζο Μπάιντεν, ο οποίος θα αντιμετωπίσει τον Ρεπουμπλικανό δισεκατομμυριούχο στις 3 Νοεμβρίου 2020.

«Τίποτα καλύτερο από μία συζήτηση με τον φίλο μου Τζο»

Με tweet προώθησε μέρος ενός βίντεο που θα προβληθεί την Πέμπτη και στο οποίο συνομιλεί με τον υποψήφιο Μπάιντεν, ενώ βρίσκονται στο ίδιο δωμάτιο αλλά σε απόσταση λόγω του κορωνοϊού.

Στο σύντομο απόσπασμα του βίντεο διακρίνονται οι δύο άνδρες, οι οποίοι εμφανίζονται για πρώτη φορά μαζί από την έναρξη της προεκλογικής εκστρατείας.

«Θα μπορούσες να φανταστείς, όταν ήσουν πρόεδρος ότι απλά θα έλεγες:

"Δεν είμαι υπεύθυνος, δεν είμαι υπεύθυνος;"», λέει ο Τζο Μπάιντεν αναφερόμενος στη συμπεριφορά του Ντόναλντ Τραμπ μπροστά στην πανδημία. «Δεν θα σκεφτόμασταν ποτέ να χρησιμοποιήσουμε αυτές τις λέξεις όταν ήμασταν στην εξουσία», απαντάει ο 44ος πρόεδρος των ΗΠΑ.

Ο Μπαράκ Ομπάμα, που αποχώρησε από την εξουσία τον Ιανουάριο του 2017, με τη δημοτικότητά του στο ζενίθ, μετρά περισσότερους από 120 εκατομμύρια ακολούθους στο Twitter. Ο Τζο Μπάιντεν έχει λίγους παραπάνω από 7 εκατομμύρια.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή