Αλεπού έκλεβε παπούτσια από αυλές στο Βερολίνο

Αλεπού έκλεβε παπούτσια από αυλές στο Βερολίνο

47" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μια αλεπού με προτίμηση στα… παπούτσια έκανε άνω-κάτω μια γειτονιά του Βερολίνου, ώσπου ένας από τους παθόντες ανακάλυψε τον ένοχο της κλοπής δεκάδων υποδημάτων στη γερμανική πρωτεύουσα.

Οι κάτοικοι του προαστείου Τσέλεντορφ στο νοτιοανατολικό Βερολίνο είχαν αναστατωθεί τις τελευταίες εβδομάδες λόγω της απώλειας περίπου 100 παπουτσιών, το ένα μετά το άλλο.

Από παντόφλες και σαγιονάρες μέχρι σανδάλια και αθλητικά παπούτσια, κάθε είδους υποδήματα αγνοούνταν ώσπου ένας από τους κατοίκους της περιοχής, ο Κρίστιαν Μάγιερ, αποκάλυψε τον τετράποδο κλέφτη που είχε σαρώσει αυλές και άλλους ανοιχτούς χώρους.

Επρόκειτο για μια αλεπού με προφανή κλίση προς τη… μόδα, που είχε κλέψει μεταξύ άλλων και τα παπούτσια για τζόγκινγκ του κ. Μάγιερ.

Ο κάτοικος του Τσέλεντορφ πρόσεξε την αλεπού να τρέχει σε μια αλάνα με ένα ζευγάρι μπλε σαγιονάρες στο στόμα. Την ακολούθησε και ανακάλυψε τον… θησαυρό της αλεπούς, με δεκάδες υποδήματα κάθε είδους, όχι όμως και τα δικά του παπούτσια. Τρία άλλα ζευγάρια παντως επεστράφησαν στους νόμιμους ιδιοκτήτες τους.

Πηγή: DW

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή