Ο Μπ. Τζόνσον δημοσιεύει αγγελία για κυβερνητικό εκπρόσωπο

Ο Μπ. Τζόνσον δημοσιεύει αγγελία για κυβερνητικό εκπρόσωπο

48" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Αγγελία για τη θέση κυβερνητικού εκπροσώπου που θα κάνει κάθε απόγευμα τηλεοπτική ενημέρωση όπως τις ημέρες της καραντίνας θα δημοσιεύσει την Τετάρτη στην ιστοσελίδα του Συντηρητικού Κόμματος ο Βρετανός πρωθυπουργός Μπόρις Τζόνσον, υποσχόμενος μισθό 100.000 λιρών ετησίως, σύμφωνα με τον Τύπο στη Βρετανία.

Ο υποψήφιος θα πρέπει να είναι επιτυχημένος τηλεπαρουσιαστής που θα θέλει «να επικοινωνεί με το έθνος» σε καθημερινή βάση, μεταφέροντας απ’ ευθείας μέσω τηλεόρασης τις ανακοινώσεις και τις θέσεις της κυβέρνησης.

Πρόκειται για σημαντικό κομμάτι της νέας επικοινωνιακής πολιτικής της Ντάουνινγκ Στριτ, που έχει αντιληφθεί την απήχηση των καθημερινών ενημερώσεων περί κορωνοϊού στο διάστημα της καραντίνας και γι’ αυτό οργανώνει συνεντεύξεις Τύπου σε ζωντανή μετάδοση κατά το πρότυπο του Λευκού Οίκου στις ΗΠΑ.

Σύμφωνα με πληροφορίες το πρωθυπουργικό γραφείο προτιμά γυναίκα για το συγκεκριμένο πόστο, όμως όλα θα κριθούν από τις υποψηφιότητες που θα κατατεθούν.

Ο κ. Τζόνσον μάλιστα σκοπεύει να κάνει και ο ίδιος εμφανίσεις σε αυτές τις συνεντεύξεις Τύπου, κατά περίσταση.

Πηγή: The Daily Telegraph, Daily Mail

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή