Αυστραλία: Eνας άνδρας πήδηξε πάνω σε καρχαρία για να σώσει τη γυναίκα του

Αυστραλία: Eνας άνδρας πήδηξε πάνω σε καρχαρία για να σώσει τη γυναίκα του

55" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Eνας άνδρας πήδηξε πάνω σε έναν μεγάλο λευκό καρχαρία και τον γρονθοκόπησε για να σώσει τη σύζυγό του που δέχτηκε επίθεση στην παραλία του Πορτ Μακουόρι, στη Νέα Νότια Ουαλία.

Η εφημερίδα Sydney Morning Herald έγραψε ότι η Σαντέλ Ντόιλ, 35 ετών, δέχτηκε επίθεση από έναν καρχαρία μήκους 2-3 μέτρων ενώ έκανε σερφ στη Σέλι Μπιτς. Το μεγάλο σαρκοβόρο την τραυματίσε σοβαρά στο δεξί πόδι.

Σύμφωνα με τον επικεφαλής της υπηρεσίας διάσωσης NSW Στίβεν Πιρς, ο σύζυγος της Ντόιλ δεν δίστασε ούτε λεπτό: πήδηξε από τη δική του σανίδα του σερφ πάνω στον καρχαρία. «Αυτός ο τύπος έκανε κουπί και πήδηξε από τη σανίδα του πάνω στον καρχαρία και τον χτύπησε για να την αφήσει. Μετά, την βοήθησε να βγει στην ακτή. Εντελώς τρελό, πραγματικά ηρωικό», είπε.

Η εφημερίδα, που δεν κατονομάζει τον ηρωικό σύζυγο, ανέφερε ότι η Ντόιλ δέχτηκε τις πρώτες βοήθειες επί τόπου από περαστικούς και τραυματιοφορείς που κατόπιν την μετέφεραν στο νοσοκομείο. Η κατάστασή της είναι σταθερή.

Η παραλίες στο Πορτ Μακουόρι έκλεισαν μετά το επεισόδιο αυτό. Η NSW παρακολουθεί την περιοχή για να εντοπίσει τον καρχαρία.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ, Reuters

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή