Λίστα προβλημάτων για τον Κάρολο

Λίστα προβλημάτων για τον Κάρολο

1' 23" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΛΟΝΔΙΝΟ. Καθώς τα σκάνδαλα συσσωρεύονται στην πλάτη του διαδόχου του βρετανικού θρόνου, το ερώτημα πλέον είναι τι χειρότερο περιμένει τον «θλιμμένο και αντιδημοφιλή», κατά τους χαρακτηρισμούς βρετανικού ταμπλόιντ, Κάρολο.

Ο 52χρονος πρίγκιπας Κάρολος, σε ταξίδι του στη δυτική Αγγλία πριν από μερικές ημέρες, παραδέχθηκε ότι τα πράγματα δεν βαδίζουν κατ’ ευχήν, λέγοντας στα πλήθη που τον επευφημούσαν «σας ευχαριστώ, είναι δύσκολες στιγμές». Θεωρείται μάλιστα πιθανό τα πρόσφατα προβλήματα να εξαναγκάσουν τον διάδοχο να αναβάλει την επισημοποίηση του ειδυλλίου του με την Καμίλα Πάρκερ Μπόουλς. O γάμος επρόκειτο να ανακοινωθεί φέτος τον χειμώνα.

Επώδυνη έρευνα

Για όσους έχουν χάσει τον λογαριασμό των πριγκιπικών προβλημάτων, ακολουθεί ένας μικρός απολογισμός. Αυτή την εβδομάδα ήρθε στη δημοσιότητα το γράμμα που είχε γράψει η πριγκίπισσα Νταϊάνα δέκα μήνες πριν από το μοιραίο αυτοκινητιστικό δυστύχημα του 1997, στο οποίο διατύπωνε φόβους ότι ο σύζυγός της Κάρολος σκόπευε να τη σκοτώσει σαμποτάροντας τα φρένα του αυτοκινήτου της. Στη συνέχεια, ήρθε η ανακοίνωση ότι η βρετανική αστυνομία άνοιξε έρευνα για τις συνθήκες του θανάτου της Νταϊάνα, μια διαδικασία επώδυνη τόσο για τον Κάρολο όσο και για τους νεαρούς πρίγκιπες Γουίλιαμ και Χάρι. Το θέμα Νταϊάνα ξανάνοιξε πριν καλά-καλά προλάβει να καταλαγιάσει το μυστήριο σχετικά με την πράξη, στην οποία ενεπλάκησαν ο Κάρολος και ένας υπηρέτης του παλατιού, σύμφωνα με τους ισχυρισμούς κάποιου άλλου υπηρέτη του παλατιού. O Κάρολος είπε ότι δεν το έκανε, χωρίς να διευκρινίσει τι ακριβώς δεν έκανε.

Η τελευταία φορά που ο Κάρολος πέρασε τόσο δύσκολες στιγμές ήταν πριν από μια δεκαετία, όταν, παντρεμένος ων με την Νταϊάνα, ένα σκανδαλοθηρικό έντυπο υπέκλεψε συνομιλία του με την Καμίλα, στην οποία της εκμυστηρευόταν ότι στην επόμενη ζωή του θα ήθελε να μετενσαρκωθεί σε ταμπόν της.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή