Και το 2004 η γοητεία στρέφεται στην… πυγή

Και το 2004 η γοητεία στρέφεται στην… πυγή

2' 33" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ξεχάστε τις λίστες, τα τοπ-τεν, τους απολογισμούς, τις μελλοντολογικές προβλέψεις. Ολα τα βλέμματα είναι στραμμένα στους οπίσθιους γλουτιαίους! Αποκλείεται να μην το έχετε προσέξει. Το 2003 ήταν η χρονιά τους: το διαβάζουμε παντού, το επισημαίνουμε κι εμείς χωρίς ενοχές, θαυμάζουμε την Κάιλι Μινόγκ αλλά και την Μπιγιονσέ, τη Ζιζέλ, τη Ναόμι, την Τζένιφερ Λόπεζ…

Υποδεχτείτε το πιο ερωτικό σημείο του σώματος, διαγράψτε το… πρόστυχο παρελθόν του. Ξεχάστε τη σιλικόνη στο στήθος και το στυλ Πάμελα Αντερσον, το μόνο που μοιάζει να ενδιαφέρει και να εμπνέει τώρα τους καλλιτέχνες, τους φωτογράφους, τους σχεδιαστές μόδας, είναι οι καμπύλες από τη μέση και κάτω: όλοι από τον Αλεξάντερ ΜακΚουίν και τον Αζεντίν Αλάια μέχρι τη Βίβιεν Γουέστγουντ επενδύουν στην ανατομία ενός… εγκλήματος. Ακόμη και τα πιο εντυπωσιακά τζιν με υπογραφή φέρουν ζωγραφιές στις τσέπες για να είναι σαφές το μήνυμα.

Λέμε ναι στην Τζένιφερ Λόπεζ, γιατί είναι η πρώτη σταρ που παραδέχεται ότι οφείλει το αστέρι της στα πεταχτά οπίσθιά της. H Τζέι Λο βαφτίστηκε νέα Πάμελα. Για να πει: «Οι Λατίνοι έχουμε συγκεκριμένο σωματότυπο. Φημιζόμαστε για τις καμπύλες μας». Το σώμα-αχλάδι (για το οποίο φημιζόμαστε οι Ελληνίδες) θα «φορεθεί» περισσότερο. Ευτυχώς.

Κάτι ήξερε και η Μέριλιν Μονρόε που είχε πριονίσει το ένα της τακούνι για να λικνίζει το κορμί της με περισσότερη χάρη. H Κάιλι Μινόγκ γνωρίζει καλά τη συνταγή, αφού λέγεται ότι ύστερα από εξοντωτικά μαθήματα γυμναστικής με τον Ζαν-Κλοντ Βαν Νταμ, έμαθε να σπάει ακόμη και καρύδια(!) χωρίς να χρησιμοποιεί τα χέρια της. H μελαχρινή πλέον Κριστίνα Αγκιλέρα πειραματίζεται ακόμη. Και η Μέλανι Μπλατ γίνεται γνωστή στην Αγγλία, επειδή δέχτηκε να βγάλει φωτοτυπία τα οπίσθιά της και να τα δείξει στον κόσμο σε πολλαπλά αντίτυπα.

Αρκεί να ρίξετε μια ματιά στα ινστιτούτα ομορφιάς και τα καταστήματα καλλυντικών για να ανακαλύψετε δεκάδες κρέμες που απευθύνονται αποκλειστικά στο συγκεκριμένο σημείο του σώματος, κρέμες στιγμιαίου λίφτινγκ αλλά και κατά της κυτταρίτιδας. Υστερία στην πασαρέλα για τα καυτά σορτσάκια και τα σλιπ με ειδική ενίσχυση, όπως τότε για τα γουόντερμπρα, γνωστά και ως τα μαγικά σουτιέν, στιγμιαίας ανόρθωσης ηθικού.

Να μην ξεχάσουμε και τα σχετικά αφιερώματα στα περιοδικά, στις εφημερίδες, σε λευκώματα τέχνης, ακόμη και σε βιβλία όπως το «The rear view». Στο «News of the world» μπορεί να μάθει κανείς ότι η Λιζ Χέρλι συνήθιζε να γεμίζει το τζιν της με χαρτί τουαλέτας για να μοιάσει στη Σερένα Γουίλιαμς(!) Θυμηθείτε τις λαμπερές εμφανίσεις των διασημοτήτων στο κόκκινο χαλί με τις αποκαλυπτικές τουαλέτες των σχεδιαστών που δίνουν έμφαση στην πλάτη και στις καμπύλες. Και βέβαια από κοντά και ο αγαπημένος τους μακιγιέρ για να καλύψει και την παραμικρή ατέλεια, φροντίζοντας να παραμείνουν όλα στη θέση τους.

Στη μεγάλη οθόνη πάλι, υπάρχουν πάντα και οι επαγγελματίες ντουμπλέρ οπισθίων, πιο περιζήτητοι και από την Τζούλια Ρόμπερτς. Καμία σταρ που σέβεται τον εαυτό της δεν επενδύει πλέον στο ντεκολτέ της. Και το πιλάτες κάνει θαύματα, αν δεν διαθέτετε ατέλειωτες ώρες στο γυμναστήριο. Πάντως στη Βραζιλία, στον παράδεισο της πλαστικής χειρουργικής, δεν είναι τυχαίο πως σήμερα η δημοφιλέστερη επέμβαση μετά τη ρινοπλαστική είναι αυτή στα οπίσθια με εμφυτεύματα… Πρόκειται για μια επέμβαση εξαιρετικά επίφοβη, όσο και επώδυνη. Γι’ αυτό, καθήστε καλά!

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή