Ιδρύουν κόμμα των… παιδεραστών

Ιδρύουν κόμμα των… παιδεραστών

1' 37" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΑΜΣΤΕΡΝΤΑΜ. Σάλο έχει προκαλέσει στην Ολλανδία η πρόθεση των ντόπιων παιδεραστών να προχωρήσουν σήμερα στην επίσημη ίδρυση πολιτικού κόμματος, το οποίο διεκδικεί τη μείωση του θεμιτού ηλικιακού ορίου για τη σύναψη ερωτικών σχέσεων από τα 12 στα 16 καθώς και τη νομιμοποίηση της παιδικής πορνογραφίας και της κτηνοβασίας. «Η απαγόρευση απλά εντείνει την περιέργεια των παιδιών», σχολίασε ένας από τους επίδοξους ιδρυτές του πολιτικού σχηματισμού με την επωνυμία Φιλανθρωπία, Ελευθερία, Διαφορετικότητα. «Θα αφυπνίσουμε τη Χάγη», συμπλήρωσε ο Αντ βαν ντεν Μπεργκ σε συνέντευξή του στην εφημερίδα Algemeen Dagblad.

«Θέλουμε να καταστήσουμε τη παιδοφιλία αντικείμενο συζήτησης», ανέφερε, επισημαίνοντας ότι το ζήτημα έγινε ταμπού μετά την πολύκροτη υπόθεση Ντιτρού στο γειτονικό Βέλγιο. Υπενθυμίζεται ότι η Ολλανδία έχει ήδη εξαιρετικά ανεκτικούς νόμους σε θέματα όπως τα μαλακά ναρκωτικά, η πορνεία και οι γάμοι ομοφυλοφίλων, είναι όμως σχεδόν βέβαιο ότι το αμφιλεγόμενο κόμμα δεν θα συναντήσει την αποδοχή της κοινής γνώμης. «Παριστάνουν ότι κόπτονται για τη διεύρυνση των δικαιωμάτων των παιδιών. Η θέση τους όμως πως τα παιδιά θα έπρεπε να έχουν το δικαίωμα να έχουν σεξουαλικές επαφές από τα 12 είναι φυσικά προς το δικό τους συμφέρον», ανέφερε η Ιρίν βαν Ενγκελεν, επικεφαλής της εκστρατείας κατά της παιδοφιλίας.

Το κόμμα πιστεύει ότι η ιδιωτική κατοχή παιδικής πορνογραφίας θα πρέπει να επιτρέπεται αν και θεωρεί πως θα πρέπει να ποινικοποιηθεί η εμπορία τέτοιου υλικού. Η τηλεοπτική μετάδοση πορνογραφίας θα πρέπει να επιτρέπεται στη διάρκεια της ημέρας και μόνο η βίαιη πορνογραφία οφείλει να περιοριστεί σε νυχτερινές ώρες, σύμφωνα με ανακοίνωση του κόμματος. Κατά τη γνώμη στελεχών του κόμματος τα παιδιά θα πρέπει να διδάσκονται σεξουαλική διαπαιδαγώγηση και σε νέους πάνω από 16 ετών θα πρέπει να επιτρέπεται να εμφανίζονται σε πορνογραφικές ταινίες ή να εκδίδονται. Επίσης, θα πρέπει να αποποινικοποιηθεί η κτηνοβασία, όχι όμως και η κακοποίηση ζώων. Τέλος, θα έπρεπε να κυκλοφορούν γυμνοί δημοσίως όσοι το επιθυμούν, ενώ στην πλατφόρμα του κόμματος περιλαμβάνονται επίσης η νομιμοποίηση μαλακών και σκληρών ναρκωτικών, καθώς και τα δωρεάν σιδηροδρομικά ταξίδια για όλους.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή