Αποχρωσεις

58" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Αρένα η Βουλή

Σε τηλεοπτικό… ριάλιτι μετατράπηκε η πολιτική διαφωνία βουλευτών της συμπολίτευσης και της αντιπολίτευσης στην ταϊβανέζικη Βουλή, με αφορμή τη συζήτηση νομοσχεδίου για την έναρξη απευθείας εμπορικών σχέσεων με την Κίνα. Την επίμαχη πρόταση κατέθεσε η αντιπολίτευση στη Βουλή, αλλά οι βουλευτές του κυβερνώντος Δημοκρατικού Προοδευτικού Κόμματος δεν ήθελαν επ’ ουδενί να το συζητήσουν. Γι’ αυτό και μια βουλευτίνα από τις τάξεις τους άρπαξε το σχετικό έγγραφο από τον εισηγητή της αντιπολίτευσης και το… ‘φαγε. Οι βουλευτές της αντιπολίτευσης προσπάθησαν εις μάτην να την αναγκάσουν να το φτύσει, τραβώντας της τα μαλλιά. Εκείνη, πάλι, όταν κατάφερε να… απελευθερωθεί, το έφτυσε η ίδια και το έκανε κομμάτια.

Τσιγάρο και σεξ

Εξαίρεση των οίκων ανοχής από την απαγόρευση του καπνίσματος επιδιώκουν οι εκπρόσωποι του αγοραίου έρωτα, στην Αυστραλία. Με το… ακράδαντο επιχείρημα ότι το «ένα φέρνει τ’ άλλο», οι εν λόγω επιχειρηματίες κατέθεσαν το αίτημά τους στις αρμόδιες αρχές, ευελπιστώντας σε μια ευνοϊκή αντιμετώπισή του. Οι άνθρωποι καπνίζουν όταν πίνουν κι όταν κάνουν σεξ διατείνονται οι ιδιοκτήτες των οίκων ανοχής· κι αν αποφασίσουν να συμμορφωθούν προς τας υποδείξεις και να ξεχάσουν το κάπνισμα όταν πίνουν, δεν είναι το ίδιο εύκολο όταν επιδιώκουν ερωτική επαφή.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή