Συνέλαβαν και δεύτερο ύποπτο στο Ιπσουιτς

Συνέλαβαν και δεύτερο ύποπτο στο Ιπσουιτς

1' 18" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΙΠΣΟΥΙΤΣ. Συνελήφθη και δεύτερος ύποπτος για τη δολοφονία των πέντε εκδιδομένων γυναικών στο Ιπσουιτς, μία υπόθεση που συγκλόνισε την κοινή γνώμη. Την ίδια στιγμή, όμως, εξακολουθεί να κρατείται και να ανακρίνεται ο πρώτος άνδρας που θεωρήθηκε από τις αρχές ότι εμπλέκεται στην υπόθεση, ενώ εντατικοποιήθηκαν και οι έρευνες για την εξεύρεση στοιχείων στην κατοικία του.

Σύμφωνα με τις ανακοινώσεις της αστυνομίας, ο δεύτερος ύποπτος, ένας 48χρονος άνδρας, τα στοιχεία του οποίου δεν έχουν γίνει γνωστά, έμενε στην κακόφημη συνοικία της βρετανικής πολίχνης στην περιοχή όπου δούλευαν τα πέντε κορίτσια.

Μαρτυρίες των γειτόνων

Οι πληροφορίες για τις σκηνές της σύλληψης προέρχονται αποκλειστικά από τα βρετανικά ΜΜΕ που επικαλούνται τις μαρτυρίες ανθρώπων της γειτονιάς του συλληφθέντος. Ενας από αυτούς, ο Τζον Φράνεϊ, κάτοικος της οδού Λόντον στο Ιπσουιτς, ανέφερε ότι ξαφνικά το πρωί της Τρίτης αντιλήφθηκε ότι η περιοχή είχε κατακλυστεί από αστυνομικούς. Κάποιοι ένστολοι άρχισαν να χτυπούν δυνατά την πόρτα, δύο σπίτια παρακάτω από εκεί που μένει. «Είδαμε να παίρνουν μαζί τους έναν άνδρα, ντυμένο και ατάραχο». Ο κ. Φράνεϊ, επίσης, δήλωσε ότι ο άνδρας και η σύντροφός του είχαν μετακομίσει εκεί πρόσφατα. Τους βλέπαμε συχνά και ανταλλάσσαμε μία καλημέρα, όμως δεν είχαν πολλές επαφές με τη γειτονιά. Πάντως σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες ο 48χρονος άνδρας επισκεπτόταν κάποιες από τις γυναίκες που δολοφονήθηκαν. Η αστυνομία μετέφερε στα εγκληματολογικά εργαστήρια ένα σκούρο μπλε Φορντ Μοντέο, που ο συλληφθείς είχε αγοράσει πριν από πέντε εβδομάδες.

Από προχθές, εξάλλου, εξακολουθεί να κρατείται και να ανακρίνεται ο Τομ Στίβενς, που γνώριζε, κατά δική του δήλωση, και τις πέντε ιερόδουλες που βρέθηκαν δολοφονημένες στο Ιπσουιτς.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή