ΚΟΣΜΟΣ

Οργάνωση καλεί σήμερα σε… παγκόσμιο οργασμό

Ασφαλώς θα σας έχει τύχει τις ημέρες αυτές πολλών και διαφόρων ειδών φιλανθρωπικές οργανώσεις να έχουν ζητήσει την αρωγή σας για διάφορους σκοπούς, διεκδικώντας άλλοτε το χρόνο σας και άλλοτε το χρήμα σας. Σήμερα, όμως, καλείστε να συνεισφέρετε με τον οργασμό σας!

Πρόκειται για την οργάνωση ειρηνιστών Global Orgasm που μέσω της ιστοσελίδας της στο Ιντερνετ απευθύνει έκκληση στην παγκόσμια κοινότητα για «έναν παγκόσμιο οργασμό ταυτόχρονο για χάρη της ειρήνης» που πρέπει να «προσφερθεί» κατά το χειμερινό ηλιοστάσιο, σήμερα 22 Δεκεμβρίου. Εν ολίγοις, γυναίκες και άνδρες από όλες τις χώρες του κόσμου, ιδιαιτέρως από εκείνες που έχουν στην κατοχή τους όπλα μαζικής καταστροφής, καλούνται να συνευρεθούν ερωτικώς σήμερα αλλά και να κάνουν κάποιες θετικές σκέψεις πριν και μετά τη σεξουαλική επαφή. Πέραν αυτού του όρου των θετικών σκέψεων, οι περαιτέρω λεπτομέρειες εναπόκεινται στην προτίμηση του καθενός.

Θα επηρεάσει τα ενεργειακά πεδία

Οπως χαρακτηριστικά τονίζει η ιστοσελίδα Global Orgasm «οποιαδήποτε ώρα προτιμάτε, σε οποιοδήποτε μέρος προτιμάτε και με οποιαδήποτε σχέση προτιμάτε». Οι προφανώς νοσταλγοί των κοινωνικών κινημάτων του ’68 και του συνθήματος «κάντε έρωτα, όχι πόλεμο» που τα συνόδευε, το πρόγραμμα Παγκόσμιος Οργασμός διατείνεται πως εντάσσεται σ’ ένα επιστημονικό κίνημα.

Με αφετηρία την πεποίθηση ότι με τις πνευματικές μας λειτουργίες μπορούμε να επηρεάσουμε τα ενεργειακά πεδία, οι ιδρυτές του κινήματος ισχυρίζονται πως αν σε κάποια δεδομένη στιγμή έχει οργασμό ο μέγιστος δυνατός αριθμός ανθρώπων κάνοντας παράλληλα ειρηνικές σκέψεις, μπορεί να τροποποιηθεί το «ενεργειακό πεδίο της Γης» και κατά συνέπεια να «μειωθεί το επίπεδο βίας και επιθετικότητας». Προτίθενται μάλιστα να προβούν στους αναγκαίους υπολογισμούς στο πλαίσιο του προγράμματος Παγκόσμιας Συνείδησης του πανεπιστημίου του Πρίνστον, που επιχειρεί να μετρήσει τον αντίκτυπο σημαντικών γεγονότων – όπως το τσουνάμι τον Δεκέμβριο του 2004 – στη συλλογική συνείδηση της ανθρωπότητας.