Εταιρεία προσφέρει άλλοθι σε μοιχούς

Εταιρεία προσφέρει άλλοθι σε μοιχούς

1' 31" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

«Αυτός που δεν χρειάστηκε ποτέ ένα μικρό άλλοθι για τα ψεματάκια του, πρώτος το λίθο βαλέτω!» Με αυτή την ελαφρώς παραφρασμένη βιβλική ρήση, η ιστοσελίδα της εταιρείας δίνει το στίγμα της. Υποφέρετε από την οικογενειακή καθημερινότητα και χρειάζεστε λίγο αέρα;

Είστε ανάμεσα σε μια «περαστική περιπέτεια», αλλά δεν θέλετε να διακινδυνεύσετε τον γάμο σας; Τότε η Alibila ισχυρίζεται ότι έχει τη λύση.

Πρόκειται για μια γαλλική εταιρεία, η οποία προσφέρει τις υπηρεσίες της σε όσους υποψήφιους μοιχούς δεν θέλουν να αποκαλυφθούν. Προσφέρει άλλοθι για μια σειρά υποθέσεων, αλλά αναγνωρίζει ότι οι πελάτες της είναι συνήθως άνδρες, οι οποίοι «χρειάζονται λίγη ελευθερία». Από τους πρώτους πελάτες της Alibila ήταν ένας άνδρας, ο οποίος ήθελε να συναντηθεί με την ερωμένη του, σ’ ένα τροπικό νησί, χωρίς να βάλει σε υποψίες τη σύζυγό του. Μια ψεύτικη πρόσκληση γάμου από έναν μακρινό ξάδελφο έδωσε τη λύση.

Με 19 ευρώ αγοράζετε ένα τηλεφώνημα στην οικογενειακή εστία. Ετσι, όταν η Τζεραλντίν, ιδιοκτήτρια σχολής οδήγησης, έλαβε μια κλήση από κάποιον μαθητή, που είχε άμεση ανάγκη από μάθημα, ο σύζυγός της έμεινε στο σπίτι να βλέπει τηλεόραση, εντελώς ανυποψίαστος ότι η γυναίκα του είχε βγει μ’ έναν παλιό της έρωτα.

Με 50 ευρώ εξασφαλίζετε όλα τα απαραίτητα έγγραφα από μια διασκέδαση, ένα παιχνίδι, ένα ταξίδι. «Αλλά περιμένετε, ποτέ δεν αποστέλλουμε ψεύτικα έγγραφα», προειδοποιεί η διευθύντρια της εταιρείας, στο Le Ρarisien.

Θα βρει η Alibila έτοιμο κοινό για τις υπηρεσίες της; Αν και οι Γάλλοι φημίζονται για την απιστία τους, μια έρευνα βρήκε ότι μόλις το 3,8% των παντρεμένων ανδρών και το 2% των γυναικών είχαν πάνω από έναν σεξουαλικό σύντροφο τον περασμένο χρόνο. Οσοι θα έμπαιναν στον πειρασμό να δοκιμάσουν (www.alibila.com), η εταιρεία προειδοποιεί τους πελάτες της, οι οποίοι επιθυμούν να απατήσουν τον σύντροφό τους, να το κάνουν με δική τους ευθύνη. Και τα λεφτά δεν επιστρέφονται, αν το άλλοθι δεν πιάσει.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή