Αποχρωσεις

1' 45" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Παντρεύεται η Τζένα Μπους

Η μία από τις δυο κόρες του Αμερικανού προέδρου θα ντυθεί σύντομα «νυφούλα», αφού όπως αποκαλύπτει η ίδια σε συνέντευξή της στο τηλεοπτικό δίκτυο ABC, το «αγόρι» της -δεν της αρέσει το «αρραβωνιαστικός»- έκανε πρόταση γάμου κι εκείνη δέχθηκε. Μάλιστα, η 25χρονη Τζένα υπεισέρχεται σε όλες τις μικρές ρομαντικές λεπτομέρειες που σχετίζονται με την πρόταση και αποκαλύπτει στο αμερικανικό κοινό ότι ο 29χρονος Χένρι Χάγκερ έκανε την πρότασή του, με το πρώτο φως της μέρας, στην εξοχή. Πάντα κατά τα λεγόμενά της, ο νέος τηλεφώνησε αξημέρωτα και της ζήτησε να περπατήσουν στην εξοχή, κι εκείνη δέχθηκε παρότι δεν ενθουσιάστηκε με την πρωινή βόλτα. Ξέρει άλλωστε ότι ο αγαπημένος της Χάγκερ, μαθητευόμενος στον Λευκό Οίκο, είναι άνθρωπος που αγαπά το περιβάλλον και το έξω. Γι’ αυτό και ολοκληρώνοντας τις σπουδές του θα αναζητήσει μια δουλειά εκτός γραφείου, ώστε να βρίσκεται όσο το δυνατόν περισσότερο στην ύπαιθρο. Στην ίδια συνέντευξη, η Τζένα μιλάει για το βιβλίο της «Η ιστορία της Αννας», που βασίζεται στην πραγματική ιστορία μιας 17χρονης μητέρας με έιτζ από τη Λατινική Αμερική, αλλά και για τον θαυμασμό της στο πρόσωπο της Τσέλσι Κλίντον.

Ομαδικά δεσμά

Εις γάμου κοινωνία προσήλθαν χθες κάπου 200 ζευγάρια, τα οποία έδωσαν όρκους αιώνιας πίστης, σε στάδιο του Καΐρου, σε μια μαζική τελετή για τους μη έχοντες και κατέχοντες νέους της Αιγύπτου. Η θρησκευτική οργάνωση Καράμ αλ-Ισλάμ έχει πάρει υπό την προστασία της τη θεοσεβούμενη νεολαία της χώρας και προκειμένου αυτή να μη διολισθήσει σε… αποκλίνουσες συμπεριφορές, όπως «το προγαμιαίο σεξ ή η ομοφυλοφιλία», κατά τα λεγόμενα του αρχηγού της, οργανώνει από το 2002 μαζικούς γάμους. Ο στόχος της εν λόγω οργάνωσης είναι διττός, αφενός να αντιμετωπίσει αυτό που θεωρεί ανησυχητικό φαινόμενο στην Αίγυπτο, τον όλο και μεγαλύτερο αριθμό άγαμων ανθρώπων, οι οποίοι μπορεί να λειτουργήσουν εν είδει «ωρολογιακής βόμβας» για τη χώρα και παράλληλα να ενισχύσει όσους δεν διαθέτουν την οικονομική άνεση να λάβουν τη μεγάλη απόφαση. Διότι η οργάνωση, με τη συνδρομή Αιγύπτιων επιχειρηματιών, δεν αναλαμβάνει απλώς να φέρει κοντά τους ενδιαφερόμενους για γάμο, αλλά και να αναλάβει μέρος των απαραίτητων εξόδων τους για τη διαμόρφωση του νέου νοικοκυριού.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή