Οικογένεια και φίλοι είπαν το τελευταίο αντίο στον Τζάκσον

Οικογένεια και φίλοι είπαν το τελευταίο αντίο στον Τζάκσον

1' 4" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΓΚΛΕΝΤΕΪΛ (Καλιφόρνια). Στη γη της Καλιφόρνιας αναπαύεται από χθες ο Μάικλ Τζάκσον, ο οποίος ετάφη δύο μήνες μετά το θάνατό του, που οφειλόταν σε υπερβολική δόση φαρμάκων.

Δεκάδες διάσημοι τίμησαν με την παρουσία τους την τελετή ενώ οι θαυμαστές του βασιλιά της ποπ και οι δημοσιογράφοι, που κατέκλυσαν το ιστορικό κοιμητήριο Φόρεστ Λον στο Γκλέντεϊλ, κρατήθηκαν μακριά. Ανάμεσα στους διάσημους προσκεκλημένους της οικογένειας η Ελίζαμπεθ Τέιλορ, ο ιδρυτής των Motown records Μπέρι Κόρντι, ο μουσικός Κουίνσι Τζόουνς και η πρώην σύζυγός του, Λίζα Μαρί Πρίσλεϊ. Επίσης εκεί βρισκόταν ο Μακόλεϊ Κάλκιν, το «παιδί θαύμα» του παρελθόντος, και πολλοί άλλοι.

Η οικογένεια του θανόντος έφτασε τελευταία στο κοιμητήριο, με μια αυτοκινητοπομπή αποτελούμενη από 30 λιμουζίνες, ενώ κάποια μέλη χαιρέτισαν βασιλικά τα πλήθη.

Λίγο αργότερα έφτασε στο κοιμητήριο και η νεκροφόρα που μετέφερε τη σορό του υπέρλαμπρου άστρου με συνοδεία τέσσαρων μοτοσικλετιστών της αστυνομίας. Η τελετή διήρκεσε περίπου μία ώρα και στη συνέχεια η σορός του Μάικλ Τζάκσον τοποθετήθηκε σε κρύπτη στο Μαυσωλείο του κοιμητηρίου. Οι τέσσερις αδελφοί του μεταστάντος μετέφεραν το φέρετρο όπως είχαν κάνει και στην τελετή που πραγματοποιήθηκε στη μνήμη του τον Ιούλιο. Τα τρία παιδιά του ακούμπησαν ένα στέμμα πάνω στο φέρετρο του πατέρα τους ενώ λόγους εκφώνησαν ο πατέρας του τραγουδιστή Τζόζεφ και ο υπέρμαχος ανθρωπίνων δικαιωμάτων, αιδεσιμότατος Αλ Σάρπτον.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή