Φρίκη στην Αυστραλία για τον πατέρα-τέρας

Φρίκη στην Αυστραλία για τον πατέρα-τέρας

1' 9" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΜΕΛΒΟΥΡΝΗ. Συγκλονισμένη παρακολουθεί η αυστραλιανή κοινή γνώμη της εξελίξεις στην υπόθεση του εξηντάχρονου πατέρα, ο οποίος κατηγορείται ότι βίαζε συστηματικά επί τριάντα ολόκληρα χρόνια την κόρη του, έχοντας μάλιστα αποκτήσει τέσσερα παιδιά μαζί της. Η αστυνομία της Μελβούρνης απέφευγε μέχρι χθες να δώσει στη δημοσιότητα λεπτομέρειες της υπόθεσης, η οποία θυμίζει εκείνη του Αυστριακού αιμομείκτη Γιόζεφ Φριτζλ, επικαλούμενη σχετική εντολή της τοπικής εισαγγελίας, πλην όμως, πηγές προσκείμενες στη δικογραφία υποστήριζαν ότι ο αγνώστων λοιπών στοιχείων άνδρας βίαζε την κόρη του από τα μέσα της δεκαετίας του ’70 και ενώ εκείνη ήταν μόλις 11 ετών. Σύμφωνα, δε, με την εφημερίδα The Herald Sun, που αποκάλυψε την υπόθεση, ο «διαβολικός πατέρας», όπως αποκαλείται στο σχετικό πρωτοσέλιδο, απειλούσε τη μικρή του κόρη ότι σε περίπτωση που δεν υπέκυπτε στις σεξουαλικές του ορέξεις, θα βιαιοπραγούσε σε βάρος της μητέρας της.

Ο 60χρονος συνελήφθη τον περασμένο Φεβρουάριο, όταν η κόρη του προσέγγισε την αστυνομία, καταγγέλλοντας ότι βιάστηκε. Ο ίδιος αρνήθηκε ότι την βίαζε, αλλά τα αποτελέσματα των τεστ DNA απέδειξαν ότι εκείνος ήταν ο πατέρας των τεσσάρων παιδιών. Η δίωξη, ωστόσο, καθυστέρησε να ασκηθεί διότι η κόρη είχε αρχικά αρνηθεί να συνεργαστεί με την αστυνομία, φοβούμενη για την ασφάλειά της και αυτή της μητέρα της. Η εφημερίδα The Age, από την πλευρά της, αποκαλύπτει ότι τα τέσσερα παιδιά του 60χρονου με την κόρη του γεννήθηκαν με σοβαρά προβλήματα υγείας και ένα εξ αυτών απεβίωσε.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή