O Κλίντον αποκαλύπτει τον… γυμνό Γέλτσιν

O Κλίντον αποκαλύπτει τον… γυμνό Γέλτσιν

1' 12" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μπορεί να πέρασαν αρκετά χρόνια από τις ημέρες παντοδυναμίας του Μπόρις Γέλτσιν, αλλά ακόμη τα καμώματά του φαίνονται, αν μην τι άλλο, ενδιαφέροντα. Οπως αναφέρει χθεσινό δημοσίευμα των «Τάιμς του Λονδίνου», ο Μπόρις Γέλτσιν το 1995, κατά τη διάρκεια επίσημης επίσκεψής του στην Ουάσιγκτον, μέθυσε τόσο ώστε οι πράκτορες του Secret Service τον «συνέλαβαν» μερικά μέτρα από τον Λευκό Οίκο ολόγυμνο -με τα εσώρουχα είναι η αλήθεια- να προσπαθεί να σταματήσει στον δρόμο ταξί διότι, όπως τους εξήγησε, επιθυμούσε να φάει πίτσα.

Τότε, ο κ. Γέλτσιν διέμενε στην επίσημη κατοικία για τους ξένους ηγέτες που επισκέπτονταν την Ουάσιγκτον, το Μπλερ Χάουζ, διαγωνίως του Λευκού Οίκου. Οπως αποκαλύπτεται, κατάφερε να διαφύγει την προσοχή των Αμερικανών συνοδών του που τον φρουρούσαν νυχθημερόν, για να εντοπισθεί αρκετά αργότερα με μόνον φύλλο συκής στην Πενσιλβάνια Αβενιου.

Για τη Μόνικα Λεβίνσκι

Το παρ’ ολίγον διπλωματικό επεισόδιο που επακολούθησε περιλαμβάνεται σε ένα νέο βιβλίο προφορικής ιστορίας της προεδρίας Μπιλ Κλίντον (The Clinton Tapes: Wrestling History With The President). Ο τέως Αμερικανός πρόεδρος αποκαλύπτει σε 79 μαγνητοφωνημένες συνεντεύξεις που παραχώρησε στον ιστορικό Τέιλορ Μπραντς, κατά την περίοδο 1993-2001 όλα όσα συνέβησαν ενόσω κατοικούσε στον Λευκό Οίκο. Ανάμεσα στα άλλα «πιπεράτα» που αποκαλύπτει σε αυτές τις εξομολογήσεις είναι ότι όταν έγινε γνωστή η σχέση του με τη Μόνικα Λεβίνσκι ένιωσε λύπη για τον εαυτό του, καθώς και ότι τον λύγισαν τα διάφορα δυσάρεστα της περιόδου, όπως ο θάνατος της μητέρας του και η νίκη των Ρεπουμπλικανών στο Κογκρέσο το 1994.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή