GADGETS

1' 17" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΑΠΟ ΤΗ SLEEK ΑUDΙΟ

Ακουστικά για απαιτητικούς

Μέσα σε μεταλλική θήκη, και όχι επενδυμένα με πλαστικό υλικό όπως συμβαίνει στα περισσότερα άλλα ακουστικά, τα SA7 της εταιρείας Sleek Audio υπόσχονται πολύ μεγαλύτερη αντοχή στη χρήση. Επίσης, χάρις στη σχεδίασή τους εξασφαλίζουν πολύ καλύτερη πιστότητα στην αναπαραγωγή του ήχου, προσφέροντας τη δυνατότητα ρύθμισης ανάλογα με το είδος μουσικής.

ΠΡΟΤΖΕΚΤΟΡΑΣ LIGHT ΤΟUCΗ

Κάθε επιφάνεια γίνεται μόνιτορ αφής

Είναι ο πρώτος προτζέκτορας που μετατρέπει κάθε επίπεδη επιφάνεια σε μόνιτορ αφής. Ο Light Touch της Light Blue Optics δημιουργεί μία οθόνη στην οποία μπορούν να αναπαραχθούν εικόνες, βίντεο ή ιστοσελίδες· με τη βοήθεια του υπέρυθρου αισθητήρα, η συσκευή αντιλαμβάνεται τις κινήσεις των χεριών πάνω στην οθόνη, τις οποίες μεταφράζει στις αντίστοιχες εντολές.

ΣΥΝΘΕΣΤΕ ΤΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΣΑΣ

Καταγράφει ήχους και κάνει μίξεις

Είναι μία από τις λίγες συσκευές καταγραφής ήχου, η οποία δίνει τη δυνατότητα απευθείας μίξης της μουσικής που αποθηκεύει: καταχωρίζοντας τις ηχογραφήσεις σε επιμέρους αρχεία στο Sound on Sound της Korg, μπορείτε μέσω του ειδικού μενού να δημιουργήσετε τη δική σας σύνθεση χωρίς να χρειαστείτε κανένα άλλο εξοπλισμό. Επίσης, με την κάρτα μνήμης των 16 Gigabyte, μπορείτε να αποθηκεύσετε έως και 26,6 ώρες μουσικής.

ΕΜΒΕΛΕΙΑ 280 ΜΕΤΡΑ

Σούπερ φακός 240 lumens

Ο RRT2 της JETBeam είναι ένας από τους πιο ισχυρούς φακούς που κυκλοφορούν στην αγορά, αφού έχει φωτεινότητα 240 lumens και εμβέλεια που ξεπερνά τα 280 μέτρα. Στα πλεονεκτήματα του συγκεκριμένου φακού συμπεριλαμβάνεται η ειδική θήκη που προστατεύει την κεφαλή του από τις πτώσεις, το ότι είναι αδιάβροχος αλλά και το γεγονός ότι λειτουργεί με επαναφορτιζόμενες μπαταρίες ιόντων λιθίου.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή