Λάμψη από καλοκαίρι

1' 17" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΜΙΛΑΝΟ. Μια έξυπνη, εύκολη στη χρήση και πολύχρωμη συλλογή από τον Τζόρτζιο Αρμάνι έκλεισε την ιταλική ανδρική σεζόν με μια έντονη νότα. Με τη δυαδική έμφαση στη ραφή, μαζί με τον μοντερνισμό, και με λάμψεις από καλοκαιρινά χρώματα, ο κ. Αρμάνι απέδειξε ότι έχει δει το φως. Αυτό σημαίνει ότι κατάλαβε τις δικές του δυνάμεις και τελειοποίησε το σακάκι, για μία ακόμη φορά, σαν την κύρια προσφορά του. Αλλά δημιουργώντας μια εκσυγχρονισμένη εκδοχή του από τη χαρακτηριστική σιλουέτα του 1980 -σταυρωτό και στενό, αλλά με μαλακούς ώμους- ο σχεδιαστής αποκάλυψε τις καλύτερες στιγμές του στο καθημερινό ντύσιμο.

Δυνατές αποχρώσεις ξεσπούν στη διάρκεια της σεζόν. Αλλά η αντιμετώπιση αυτού που ο κ. Αρμάνι αποκάλεσε «μια ακτίνα από καλοκαιρινό φως» ήταν έξυπνη: ένα μαντίλι στο πράσινο του σπαραγγιού ή μια κίτρινη ζώνη φώτιζε ένα ουδέτερο κοστούμι χωρίς να υπερτονίζει το θέμα των χρωμάτων. Το φως ήταν επίσης το μήνυμα στη γυαλάδα των σπορ ρούχων με τεχνολογική επεξεργασία και την εξαιρετικά ελαφριά υφή της συλλογής. Το λινό στυλ συμπεριελάμβανε νέα γεωμετρία Αρμάνι, όπως και εσώρουχα με φανέλες, πουκάμισα σε στυλ Μάο, καρό και γεωμετρικά μοτίβα.

Για τον Κανάλι, ένα κοστούμι πρέπει να αντιμετωπίζεται με σοβαρότητα, αλλά όχι μόνον. Είναι το όραμα από τη δεκαετία του ’60 ενός ανθρώπου που ολοκληρώνει το ντύσιμό του με καπέλο σε στυλ Panama, τη χρωματική παλέτα, από το ανοιχτό πράσινο μέχρι το μπλε και το κίτρινο, παρουσιάζοντας μεσογειακή διάθεση.

Οι DSquared2 μοιάζουν να έχουν χάσει την ταυτότητά τους, με ένα σόου σαν σε αυτόματο πιλότο, μέσα απ’ όλες τις σύγχρονες τάσεις που παρουσίασαν.  

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή