GADGETS

1' 29" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΑΠΟ ΤΗ JΟΟJΟΟ

Η γρήγορη «ταμπλέτα»

Ο υπολογιστής «ταμπλέτα» JooJoo της Fusion Garage διαθέτει οθόνη αφής με μέγεθος 12,1 ιντσών, ανάλυσης 1.366 x 1.768 pixel, ώστε να μπορεί να αναπαράγει βίντεο υψηλής ευκρίνειας. Επίσης, υπόσχεται γρήγορο και άνετο multitasking, καθώς χρησιμοποιεί λειτουργικό σύστημα που βασίζεται στο Linux και διαθέτει επεξεργαστή Intel Atom ο οποίος «τρέχει» στα 1,66 GHz. Η σύνδεση στο Διαδίκτυο εξασφαλίζεται μέσω οποιουδήποτε δικτύου Wi-Fi, ενώ η συσκευή υποστηρίζει και εφαρμογές Flash.

ΝΕΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΗ SΟΝΥ

Ιδανική για τις διακοπές

Λόγω του μικρού μεγέθους και βάρους της, η compact φωτογραφική μηχανή DSC-W310 της Sony είναι ιδανική για τις καλοκαιρινές διακοπές. Οχι ότι θα σας απογοητεύσει με τις επιδόσεις της: η μηχανή διαθέτει αισθητήρα 12,1 megapixel, παρέχει οπτικό ζουμ 4x, ενώ η ενσωματωμένη LCD οθόνη των 2,7 ιντσών είναι αρκετά μεγάλη και ευκρινής ώστε να μπορείτε να κάνετε εύκολα τις όποιες ρυθμίσεις καθώς και να δείτε τις φωτογραφίες που έχετε τραβήξει.

ΡΟRΤΕGΕ R700

Λεπτός, ελαφρύς και Τoshiba

Για όσους χρειάζονται ένα λάπτοπ που θα είναι εξαιρετικά εύκολο στη μεταφορά, η Toshiba παρουσίασε τη σειρά Portg R700, τους λεπτότερους και ελαφρύτερους φορητούς υπολογιστές με οθόνη 13,3 ιντσών, οι οποίοι έχουν πάχος 16,8 χιλιοστά και ζυγίζουν μόλις 1.400 γραμμάρια. Απευθυνόμενοι κυρίως σε επαγγελματίες, οι R700 διαθέτουν επεξεργαστή Intel Core και μνήμη 4 Gbyte.

ΑΠΟ ΤΗ LΟGΙΤΕCΗ

Οι πρώτες webcam υψηλής ευκρίνειας

Από τη στιγμή που ολοένα και περισσότερες υπηρεσίες σαν το skype ετοιμάζονται να προσφέρουν τη δυνατότητα βιντεοκλήσεων HD, ήταν επόμενο οι κατασκευαστές να κυκλοφορήσουν στην αγορά τις πρώτες webcam οι οποίες υποστηρίζουν την αναμετάδοση εικόνας υψηλής ευκρίνειας. Ανάμεσά τους και η Logitech με την HD Pro Webcam C910, μία κάμερα που εξασφαλίζει βιντεοεπικοινωνία με ανάλυση 720p, ενώ μπορεί επίσης να αποθηκεύει βίντεο σε Full HD 1080p. Η C910 διαθέτει ακόμη ένα σύστημα δύο μικροφώνων, για την καλύτερη καταγραφή των ήχων.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή