Παρέλαση φορεμάτων για το κόκκινο χαλί

Παρέλαση φορεμάτων για το κόκκινο χαλί

49" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΠΑΡΙΣΙ. Μπορείς να το πεις αυτό για τον Elie Saab: ξέρει να ευχαριστεί τον κόσμο. Δεν σταματάει μέχρι να προσφέρει σε κάθε γυναίκα το φόρεμα του κόκκινου χαλιού των ονείρων της. Ετσι και με το σόου της υψηλής ραπτικής του για το φθινόπωρο του 2010, που έγινε αντικείμενο ερεύνης σχετικά με το πόσα διαφορετικά στυλ θα παρουσίαζε ο κ. Saab σε μία και μοναδική πασαρέλα: μακριά, αιθέρια φορέματα με μοτίβα, χρυσό μπροκάρ ταγέρ, σύνολα με παντελόνια με παγέτες και μίλια από τούλια που χρησιμοποιήθηκαν παντού – από ένα εφαρμοστό τοπ μέχρι φούστες με δαντέλα και παγέτες.

Θέλετε ο Saab σας να είναι πιο ταπεινός; Κανένα πρόβλημα. Γιατί όχι ένα ντραπέ ασύμμετρο φόρεμα σε πράσινο της μέντας; Ή κάτι από τρισδιάστατο ντύσιμο; Ενα απίστευτο φόρεμα στο κόκκινο του αίματος, που έκοβε την ανάσα…

Αν κάτι συνέδεε όλα αυτά τα μοναδικά ρούχα, ήταν τα φθινοπωρινά χρώματα. Και το τελευταίο νυφικό, γυαλιστερό με δαντέλα και τούλι, θα έκανε κάθε γυναίκα να θέλει να περπατήσει ξανά στην εκκλησία.  

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή