ΚΟΣΜΟΣ

GADGETS

FUJΙFΙLΜ

Καθαρές φωτογραφίες από απόσταση

Διαθέτοντας φακό 28 mm με οπτικό ζουμ 18x, η φωτογραφική μηχανή FinePix S-1800 της Fujifilm εγγυάται εξαιρετικές εικόνες, ακόμη κι αν το θέμα που θα αποτυπώσετε βρίσκεται σχετικά μακριά. Σε αυτό άλλωστε συνηγορεί και ο αισθητήρας της μηχανής, ανάλυσης 12 Megapixel, αλλά και τα αυτόματα προγράμματα τα οποία έχει προβλέψει η Fujifilm.

BLU-RAY LG

Ηχος και εικόνα ποιότητας

Το Blu-ray home theater ΗΒ45Ε της LG συνδυάζει τη λειτουργία ενός DVD player δίσκων Blu-Ray με ένα σύστημα από κεντρικά ηχεία και subwoofer ισχύος 400 Watt, το οποίο αναπαράγει ήχο 2.1 καναλιών· μάλιστα, το πάνω τμήμα των μπροστινών ηχείων περιστρέφεται αριστερά ή δεξιά, ώστε ο ήχος να διαχέεται ομοιόμορφα μέσα στον χώρο. Το ΗΒ45Ε μπορεί να συνδεθεί και με άλλες συμβατές συσκευές ή υπολογιστές, για ακόμη περισσότερες επιλογές ψυχαγωγικού περιεχομένου, όπως επίσης και με iPod ή iΡhone.

ΚΙΝGSΤΟΝ

Ασφαλές και αδιάβροχο

Αν ψάχνετε για κάποιο flash drive το οποίο θα εγγυάται πως τα αρχεία σας θα μείνουν μακριά από… αδιάκριτα βλέμματα, η Kingston σάς προτείνει το DataTraveler 5000, το οποίο ακολουθεί τα υψηλότερα στάνταρ ασφαλείας – μεταξύ άλλων, χάρη στην κατοχυρωμένη τεχνολογία SPYRUS που υποστηρίζει κρυπτογράφηση 256-bit. Επίσης, το DataTraveler 5000 είναι αδιάβροχο, έχει περίβλημα από τιτάνιο και ατσάλι και συνοδεύεται από πενταετή εγγύηση.

ΜΕDΙΑ PLAYER QΝΑΡ

Διαβάζει όλα τα αρχεία

Συνδέοντας το media player NMP-1000 της QNAP στην τηλεόραση του σπιτιού σας, η συσκευή μπορεί να αξιοποιήσει το οικιακό ασύρματο δίκτυο ώστε να μεταφορτώνει και να αναπαράγει όλα τα αρχεία που υπάρχουν σε άλλες συσκευές σας – όπως μουσική, ταινίες HD με ανάλυση έως και 1080p, αλλά και φωτογραφίες. Εναλλακτικά, το NMP-1000 συνδέεται στο δίκτυο και μέσω θύρας Ethernet, ενώ η συσκευή έχει επίσης τη δυνατότητα να «διαβάζει» τα αρχεία που θα μεταφέρετε με έναν εξωτερικό σκληρό δίσκο ή κάποιο flash drive.