GADGETS

1' 28" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

FUJΙFΙLΜ

Καθαρές φωτογραφίες από απόσταση

Διαθέτοντας φακό 28 mm με οπτικό ζουμ 18x, η φωτογραφική μηχανή FinePix S-1800 της Fujifilm εγγυάται εξαιρετικές εικόνες, ακόμη κι αν το θέμα που θα αποτυπώσετε βρίσκεται σχετικά μακριά. Σε αυτό άλλωστε συνηγορεί και ο αισθητήρας της μηχανής, ανάλυσης 12 Megapixel, αλλά και τα αυτόματα προγράμματα τα οποία έχει προβλέψει η Fujifilm.

BLU-RAY LG

Ηχος και εικόνα ποιότητας

Το Blu-ray home theater ΗΒ45Ε της LG συνδυάζει τη λειτουργία ενός DVD player δίσκων Blu-Ray με ένα σύστημα από κεντρικά ηχεία και subwoofer ισχύος 400 Watt, το οποίο αναπαράγει ήχο 2.1 καναλιών· μάλιστα, το πάνω τμήμα των μπροστινών ηχείων περιστρέφεται αριστερά ή δεξιά, ώστε ο ήχος να διαχέεται ομοιόμορφα μέσα στον χώρο. Το ΗΒ45Ε μπορεί να συνδεθεί και με άλλες συμβατές συσκευές ή υπολογιστές, για ακόμη περισσότερες επιλογές ψυχαγωγικού περιεχομένου, όπως επίσης και με iPod ή iΡhone.

ΚΙΝGSΤΟΝ

Ασφαλές και αδιάβροχο

Αν ψάχνετε για κάποιο flash drive το οποίο θα εγγυάται πως τα αρχεία σας θα μείνουν μακριά από… αδιάκριτα βλέμματα, η Kingston σάς προτείνει το DataTraveler 5000, το οποίο ακολουθεί τα υψηλότερα στάνταρ ασφαλείας – μεταξύ άλλων, χάρη στην κατοχυρωμένη τεχνολογία SPYRUS που υποστηρίζει κρυπτογράφηση 256-bit. Επίσης, το DataTraveler 5000 είναι αδιάβροχο, έχει περίβλημα από τιτάνιο και ατσάλι και συνοδεύεται από πενταετή εγγύηση.

ΜΕDΙΑ PLAYER QΝΑΡ

Διαβάζει όλα τα αρχεία

Συνδέοντας το media player NMP-1000 της QNAP στην τηλεόραση του σπιτιού σας, η συσκευή μπορεί να αξιοποιήσει το οικιακό ασύρματο δίκτυο ώστε να μεταφορτώνει και να αναπαράγει όλα τα αρχεία που υπάρχουν σε άλλες συσκευές σας – όπως μουσική, ταινίες HD με ανάλυση έως και 1080p, αλλά και φωτογραφίες. Εναλλακτικά, το NMP-1000 συνδέεται στο δίκτυο και μέσω θύρας Ethernet, ενώ η συσκευή έχει επίσης τη δυνατότητα να «διαβάζει» τα αρχεία που θα μεταφέρετε με έναν εξωτερικό σκληρό δίσκο ή κάποιο flash drive.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή