Νέα συνολάκια για γυμναστική με στυλ

Νέα συνολάκια για γυμναστική με στυλ

45" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΛΟΝΔΙΝΟ. Ηταν στ’ αλήθεια τόσο έντονη γυμναστική; Δύο μυώδη πόδια στο μοτοποδήλατο, έσπρωχναν μέσα από κολάν, αποκαλύπτοντας ένα τούλι σαν ιστό αράχνης. Αλλά η Στέλα ΜακΚάρτνεϊ δεν ανησυχούσε ότι τα αθλητικά της ρούχα για την Αdidas δεν θα άντεχαν την πίεση.

«Δεν ήθελα να κάνω λάιφσταϊλ μόδα, αλλά ρούχα λειτουργικά», είπε η σχεδιάστρια, που θυμήθηκε ότι έβλεπε γυναίκες στο γυμναστήριο με φθηνά και φαρδιά τι-σερτ, ενώ «οι άνδρες ήταν τόσο περήφανοι για τον τεχνικό τους εξοπλισμό». Σε αυτό το πνεύμα, η κ. ΜακΚάρτνεϊ, στον πέμπτο χρόνο του σχεδιασμού της σειράς adidas by Stella McCartney, δούλεψε σε διαφορετικού στυλ ρούχα που φοριούνται το ένα πάνω από το άλλο.

«Ετσι γίνονται κομμάτι του στάιλινγκ», είπε η κ. ΜακΚάρτνεϊ, που επεκτάθηκε και σε χάι-τεκ ρούχα εξοχής: ένα παλτό κουβέρτα, ένα άνορακ και λαστιχένια μποτάκια. «Προσπαθώ να προκαλέσω την πλευρά της μόδας», είπε. «Οι γυναίκες δεν θα έπρεπε να θυσιάσουν το στυλ για τα σπορ».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή