«Ψηφίζοντας» τους πιο σέξι βουλευτές

«Ψηφίζοντας» τους πιο σέξι βουλευτές

1' 6" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΛΟΝΔΙΝΟ. Οι πολιτικοί μπορεί να είναι αριστεροί ή δεξιοί, κόκκινοι, πράσινοι ή μπλε, αλλά μπορεί να είναι και σέξι. Κι αυτούς τους τελευταίους καλούνται να επιλέξουν οι πολίτες σ’ ένα ιδιότυπο site, που έστησε στο Διαδίκτυο ο τηλεαστέρας Francis Boulle, στη διεύθυνση sexymp. co. uk. Οι επισκέπτες καλούνται να κάνουν «κλικ» σε μία από τις δύο τυχαίες φωτογραφίες βουλευτών που εμφανίζονται μπροστά τους κι έτσι επιλέγουν τρόπον τινά με ποιον θα πήγαιναν στο κρεβάτι, τουτέστιν ποιον θεωρούν πιο σέξι. Ακολουθεί αυτόματη κατάταξη στην υφιστάμενη λίστα, στην οποία ο καθένας έχει τη θέση του. Για χθες Τετάρτη, το προβάδισμα στις γυναίκες είχε η βουλευτής των Συντηρητικών Πένι Μόρνταουντ και στους άνδρες ο συνάδελφός της Τζέικ Μπέρι.

Ο Boulle δήλωσε ότι το όλο εγχείρημα έχει χιουμοριστικό χαρακτήρα, αν και αναγνωρίζει ότι ορισμένοι ενδεχομένως θα ενοχληθούν. Διευκρινίζει, ωστόσο, ότι δεν είναι αυτός ο στόχος του, αλλά να κατανοήσουν καλύτερα οι πολίτες τους βουλευτές τους.

Ανθρωπος του Ουέστμινστερ φέρεται να είπε στην Telegraph ότι αφότου οι βουλευτές έμαθαν για την ιστοσελίδα, άρχισαν να την επισκέπτονται, αφού κανείς δεν θέλει να βρίσκεται στον πάτο της σχετικής λίστας. Ορισμένοι απλώς ελέγχουν αν έχουν μια αξιοπρεπή θέση. «Οι γοητευτικοί, βεβαίως, είναι σίγουροι για τον εαυτό τους και περιμένουν ότι θα βρίσκονται στην πρώτη δεκάδα και απογοητεύονται λίγο όταν συνειδητοποιούν ότι δεν τα κατάφεραν», είπε ο ίδιος.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή