Πυρά Ρόμνεϊ κατά Ομπάμα

46" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΟΥΑΣΙΓΚΤΟΝ. O διεκδικητής του χρίσματος του υποψηφίου προέδρου των Ρεπουμπλικανών, Μιτ Ρόμνεϊ, κατηγόρησε τον Αμερικανό πρόεδρο Μπαράκ Ομπάμα ότι δεν αντιλαμβάνεται τι είδους μέτρα οφείλει να λάβει με στόχο την ανάκαμψη της αμερικανικής οικονομίας και του συνέστησε να επικεντρωθεί στο ζήτημα της απασχόλησης αντί να παίζει γκολφ.

«Η οικονομική πολιτική του Ομπάμα δεν έχει αποτελέσματα», δήλωσε σε σκληρούς τόνους ο Ρόμνεϊ, ο οποίος μέχρι στιγμής θεωρείται ο επικρατέστερος για να λάβει το προεδρικό χρίσμα των Ρεπουμπλικανών. Μιλώντας σε εργαζομένους σε εργοστάσιο στην Πενσιλβάνια, ο Ρόμνεϊ πρόβαλε κατά τη διάρκεια της ομιλίας του βίντεο στο οποίο κατηγορεί τον Αμερικανό Δημοκρατικό πρόεδρο ότι η οικονομική πολιτική του είχε ως συνέπεια την απώλεια 100.000 θέσεων στη συγκεκριμένη πολιτεία των Ηνωμένων Πολιτειών. «Ο πρόεδρος είναι καλός άνθρωπος και γνωρίζω ότι προσπαθεί, αλλά δεν αντιλαμβάνεται πώς λειτουργεί η οικονομία. Δεν γνωρίζει τι πρέπει να κάνει για να δημιουργήσει θέσεις εργασίας», τόνισε ο Ρόμνεϊ, επιχειρηματίας και πρώην κυβερνήτης της Μασαχουσέτης.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή