Πολ Μακάρτνεϊ και Ρίνγκο Σταρ ξανά στη σκηνή;

Πολ Μακάρτνεϊ και Ρίνγκο Σταρ ξανά στη σκηνή;

1' 27" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μήπως τελικά οι Ολυμπιακοί Αγώνες του Λονδίνου, τη χρονιά που έρχεται, θα αποτελέσουν αφορμή για την επανεμφάνιση των εναπομεινάντων σκαθαριών, των θρυλικών Μπιτλς, στη σκηνή; Οι δηλώσεις του Πολ Μακάρτνεϊ πυροδότησαν τη σχετική φημολογία, καθώς ακούστηκε να λέει ότι οι διοργανωτές της λαμπρότερης αθλητικής διοργάνωσης της τετραετίας σχεδιάζουν να επενδύσουν την τελετή έναρξης με μουσική που θα μπορούσε να είναι ακόμα και αυτή των Μπιτλς.

Ο Πολ Μακάρτνεϊ αστειευόμενος απάντησε ότι «κάπου άκουσε μία φήμη» για την πιθανή συμμετοχή του στην τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων του 2012, αλλά επί του παρόντος δεν γνωρίζει τίποτα με βεβαιότητα. Η απάντηση του Βρετανού μουσικού μπορεί να μην είναι ιδιαίτερα σαφής, αλλά τουλάχιστον καταγράφεται μια βελτίωση από την απάντηση που έδωσε τον Ιούνιο, όταν ερωτηθείς για την πιθανή συμμετοχή του είχε δηλώσει κατηγορηματικά ότι αν και πολύ θα ήθελε να συμμετάσχει, κάτι τέτοιο δεν του είχε ζητηθεί από τους διοργανωτές.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Sun, ο Ντάνι Μπόιλ, καλλιτεχνικός διευθυντής της τελετής έναρξης, και οι υπόλοιποι επιθυμούν διακαώς να πει το «ναι» ο Πολ Μακάρτνεϊ, αν και, φυσικά, θα προτιμούσαν να τον πλαισιώνουν και ο Ρίνγκο Σταρ, ο Τζορτζ Χάρισον και τα παιδιά του Τζον Λένον. Η επιθυμία των διοργανωτών αποκαλύπτεται από την πρόταση του σερ Στιβ Ρεντγκρέιβ, του Βρετανού Ολυμπιονίκη, ο οποίος αναφέρει χαρακτηριστικά: «Πιστεύω ότι αν ο Πολ Μακάρτνεϊ και ο Ρίνγκο Σταρ εμφανιστούν μαζί με ορχήστρες όπως οι Ρόλινγκ Στόουνς και οι Σεξ Πίστολς, το αποτέλεσμα θα είναι καταπληκτικό. Πρέπει να δείξουμε στον κόσμο τι μπορούμε να πετύχουμε». Σύμφωνα με άλλες πηγές, τη σκηνή -και τα βλέμματα του κοινού- θα κλέψουν στις 27 Ιουλίου του 2012 οι Σπάις Γκερλς. Τώρα δεν μένει παρά να περιμένουμε και να δούμε ποιος καλλιτέχνης θα αφήσει το προσωπικό του αχνάρι στη μεγάλη αθλητική βραδιά.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή