Αποχρώσεις

2' 43" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Πριγκίπισσα Μονακό με ημερομηνία λήξης;

Μετά τις φήμες ότι η νύφη ήθελε να το βάλει στα πόδια, νεότερες φήμες φέρουν το πριγκιπικό ζεύγος του Μονακό να έχει περάσει τουλάχιστον μία νύχτα του γαμήλιου ταξιδιού του σε ξεχωριστά ξενοδοχεία κι ότι η 33χρονη Σαρλίν Γουίτστοκ θα είναι ελεύθερη να φύγει μόνο όταν αποκτήσει παιδί και προσφέρει διάδοχο στον θρόνο του πριγκιπάτου. Σύμφωνα με όσα είδαν το φως της δημοσιότητας, η Νοτιοαφρικανή πρώην κολυμβήτρια είχε ανεβεί στο αεροπλάνο για να εγκαταλείψει το Μονακό όταν έμαθε, μία εβδομάδα πριν από τον γάμο της, ότι ο 55χρονος πρίγκιπας Αλβέρτος διατηρούσε σχέση με μια γυναίκα η οποία κυοφορεί το παιδί του, ενώ έχει ήδη έναν 6χρονο γιο και μια 19χρονη κόρη από δύο διαφορετικές γυναίκες. Το γαλλικό περιοδικό VSD διατείνεται τώρα, επικαλούμενο καλά πληροφορημένες πηγές, ότι η Σαρλίν θα είναι ελεύθερη να πάρει διαζύγιο εφόσον εξασφαλιστεί η διαδοχή της δυναστείας.

«Θεραπεία» για γκέι

Με τη βοήθεια του Θεού, διαρκή προσπάθεια και προσευχή, ο γκέι μπορεί κάλλιστα να γίνει στρέιτ. Κάτι τέτοιο ενδεχομένως δεν το πιστεύουν ούτε και οι πιο φανατικοί πιστοί του Θεού, αλλά αυτή είναι η νόρμα θεραπείας στην κλινική του Μάρκους Μπάκμαν, συζύγου της Μισέλ Μπάκμαν, υποψήφιας για το προεδρικό χρίσμα των Ρεπουμπλικανών. Στη σχετική αποκάλυψη προέβη -τη Δευτέρα- το αμερικανικό δίκτυο ABC News, στο πλαίσιο της έρευνας που διεξάγει γύρω από τον βίο και την πολιτεία της κ. Μπάκμαν, κι έκτοτε δεν υπήρξε κάποιου είδους διάψευση ή σχόλιο από πλευράς του ζεύγους. Στο σχετικό ρεπορτάζ εμφανίζεται σύμβουλος της κλινικής να υποστηρίζει τα παραπάνω απίθανα, αλλά κι ένας 17χρονος γκέι, ο οποίος αναζήτησε εκεί «θεραπεία», προφανώς χωρίς το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Καλσόν λόγω Κέιτ

Ομορφη, δροσερή και σχεδόν πάντα χαμογελαστή, η Κέιτ Μίντλετον επανέφερε στη μόδα τα ξεχασμένα γυναικεία καλσόν, αφού ό,τι επιλέγει να φορέσει γίνεται αμέσως ανάρπαστο. Ανάρπαστα, λοιπόν, έγιναν και τα καλσόν από τα ράφια των καταστημάτων, όπου έμεναν τα τελευταία χρόνια, δεδομένου ότι δεν θεωρούνταν νεανικά, ούτε της μόδας. Οι σχολιαστές επί των στυλιστικών στον βρετανικό Τύπο, πάντως, αποδίδουν τη συνήθεια της δούκισσας του Κέμπριτζ -να εμφανίζεται παντού και πάντα με καλσόν- στον βασιλικό ενδυματολογικό κώδικα. Ο τελευταίος απαιτεί από τις κυρίες να φορούν καλσόν και κλειστά παπούτσια και τον τηρούν ακόμη και οι πιο μοδάτες κυρίες του, απ’ τη στιγμή που θεωρείται απαραίτητος προκειμένου να παραβρεθούν σε βασιλικές εκδηλώσεις εντός ή εκτός Βρετανίας. Ακόμη κι έτσι, ωστόσο, και χωρίς να είναι επιλογή της, αλλά υποχρέωσή της, η νεαρή δούκισσα έκανε της μόδας τα καλσόν.

Εγκυος η Ρούμπι

Η Καρίμα αλ Μαρούγκ, η εκ Μαρόκου ορμώμενη 18χρονη που έβαλε σε μεγάλους μπελάδες τον Σίλβιο Μπερλουσκόνι με το λεγόμενο «Ρούμπιγκεϊτ», είναι έγκυος. Το αποκάλυψε η ίδια σε συνέντευξή της στο ιταλικό περιοδικό Chi, λέγοντας ότι σύντομα και δη τον Δεκέμβριο θα γίνει μανούλα κι ότι δεν έχει την παραμικρή αμφιβολία ότι θα γεννήσει αγόρι, βλέποντας το σχήμα της κοιλιάς της. Πάντως, η νεαρή «πέτρα του σκανδάλου», η οποία σύμφωνα με όσα φημολογούνται συμμετείχε στα περίφημα πάρτι «μπούνγκα-μπούνγκα» του Ιταλού πρωθυπουργού πριν ενηλικιωθεί, εξ ου και τα προβλήματα του Καβαλιέρε με τον νόμο, σκοπεύει να πάρει το παιδάκι της και τον αρραβωνιαστικό της Λούκα Ρίτσο και ν’ αναχωρήσουν γι’ άλλες πολιτείες, αφού φαίνεται ότι η Ιταλία δεν τους «σηκώνει» πια. Αλλωστε κι ο Μπερλουσκόνι δήλωσε ότι θα αποχωρήσει απ’ την πολιτική, οπότε χάνει και τον προστάτη της.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή