Χολιγουντιανή παράσταση του πριγκιπικού ζεύγους

Χολιγουντιανή παράσταση του πριγκιπικού ζεύγους

2' 23" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το πριγκιπικό ζευγάρι της Βρετανίας σίγουρα δεν πέρασε απαρατήρητο, κατά την πρώτη επίσκεψή του στο Λος Αντζελες, όπως αποδεικνύουν οι εξαντλητικές αναλύσεις των εμφανίσεών τους, στις τηλεοράσεις.

«Καθώς αυτή είναι η τελευταία μου ευκαιρία, πριν φύγουμε σήμερα το απόγευμα, θα ήθελα να πω, για λογαριασμό και των δυο μας, πόσο ευγνώμονες είμαστε για τη θερμή υποδοχή σας στη Χρυσή Πολιτεία και την Πόλη των Αγγέλων», είπε ο πρίγκιπας Γουίλιαμ σ’ ένα αλαλάζον πλήθος, την Κυριακή, στα Sony Studios. Παρ’ όλ’ αυτά, αυτό το ταξίδι δεν στόχευε στους κοινούς θνητούς – ελάχιστοι είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά τον δούκα και τη δούκισσα του Κέμπριτζ.

Κατά την άφιξή τους, τους υποδέχθηκαν ο κυβερνήτης Τζέρι Μπράουν και η σύζυγός του Αν Γκαστ και λίγα λεπτά αργότερα φυγαδεύτηκαν μ’ ένα μαύρο Range Rover για μια εκδήλωση στο Beverly Ηilton.

Καθόλο το Σαββατοκύριακο της παραμονής τους, το άριστα σχεδιασμένο πρόγραμμα ασφαλείας περιλάμβανε ακόμη και εκκαθάριση των δημόσιων αποχωρητηρίων, μισή ώρα πριν από την άφιξή τους, στο Μπέβερλι Χιλς. Το Σάββατο το πρωί, το ζευγάρι είχε την ευκαιρία να δει τη νότια Καλιφόρνια από ψηλά, πετώντας με ελικόπτερο προς τα βόρεια για έναν φιλανθρωπικό αγώνα πόλο. Οι θαυμαστές του πλήρωσαν 400 δολάρια για να έχουν την ευκαιρία να δουν τον πρίγκιπα Γουίλιαμ να παίζει πόλο – και 4.000 δολάρια για να παρακαθίσουν σε γεύμα.

Η 16χρονη Ερικα Στανισλάβσκι, η οποία είπε ότι ο πατέρας της ήταν παλιό μέλος της Λέσχης Πόλο και Τένις της Σάντα Μπάρμπαρα, άρχισε λέγοντας πόσο «εξαιρετικό παιχνίδι είναι το πόλο». Αλλά τη διέκοψε η επίσης 16χρονη φίλη της Λορίν Λάντρι, για να επισημάνει ότι «ο πρίγκιπας είναι πολύ γλυκός. Κι εκείνη είναι η σωστή επιλογή και πανέμορφη».

Η δούκισσα του Κέμπριτζ, ντυμένη απλά μ’ ένα λουλουδάτο φόρεμα, χωρίς καπέλο και ανοιχτόχρωμες γόβες. Το κοινό επευφημούσε τον πρίγκιπα κάθε φορά που αυτός προσέγγιζε την μπάλα, αν και έχασε πολλές ευκαιρίες στην αρχή. Στο τέλος, όμως, έβαλε τα τέσσερα από τα πέντε γκολ της νικήτριας ομάδας του. Οι θεατές έτρεξαν ενθουσιασμένοι στον χώρο του παιχνιδιού, για να επιστρέψουν πάραυτα στις θέσεις τους, όταν κλήθηκαν στην τάξη. Ωστόσο, ξέσπασαν σε ενθουσιώδεις κραυγές όταν ο πρίγκιπας φίλησε τη σύζυγό του και στα δυο μάγουλα, καθώς εκείνη του έδινε το τρόπαιο του αγώνα.

Στο Χόλιγουντ

Το πριγκιπικό ζευγάρι συναντήθηκε με διασημότητες του Χόλιγουντ κατά τη διάρκεια εκδήλωσης της Βρετανικής Ακαδημίας Κινηματογράφου, Τηλεόρασης και Τεχνών (BAFTA), το βράδυ του Σαββάτου, ενώ την Κυριακή επέστρεψε σε λιγότερο λαμπερές εκδηλώσεις, αρχίζοντας με μια επίσκεψη σ’ ένα κέντρο τεχνών για παιδιά στο υποβαθμισμένο προάστιο Skid Row.

Πριν αποχωρήσουν για την πατρίδα τους, επισκέφθηκαν μια έκθεση εργασιών για βετεράνους στο Culver City, όπου ο πρίγκιπας Γουίλιαμ εκφώνησε έναν δίλεπτο λόγο, τον μεγαλύτερο έως τότε. «Η Κάθριν κι εγώ έχουμε φίλους στη Βρετανία, οι οποίοι θα μπορούσαν να επωφεληθούν από μια τέτοια λαμπρή πρωτοβουλία», είπε απευθυνόμενος στους βετεράνους, οι οποίοι τον απαθανάτιζαν με τα κινητά τους τηλέφωνα.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή