GADGETS

1' 45" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

LG

Υψηλή ανάλυση και φωτεινότητα

Εκτός από το ότι το βάρος του είναι μόλις 900 γραμμάρια και έχει μικρές διαστάσεις, η καινοτομία που φέρνει ο νέος HX300G LED της LG είναι ότι πρόκειται για τον πρώτο στον κόσμο προβολέα LED που πετυχαίνει ανάλυση XGA, εξασφαλίζοντας έτσι κορυφαία ποιότητα εικόνας και την υψηλότερη φωτεινότητα της τάξεως των 300 ΑΝSΙ-lumens.

Ρhilips

Ακουστική πιστότητα και ποιότητα

Το νέο home cinema SoundHub (HTS9241) της Philips διαθέτει 3D Blu-ray για την αναπαραγωγή ταινιών σε τρεις διαστάσεις, ενώ συνοδεύεται από subwoofer και δύο δορυφορικά ηχεία στα οποία τα τουίτερ βρίσκονται εκτεθειμένα στο μέσον τους. Αυτό το χαρακτηριστικό, σε συνδυασμό με το ότι τα τουίτερ είναι κατασκευασμένα από τιτάνιο, εξασφαλίζουν στο SoundHub εξαιρετική ακουστική πιστότητα, με μέγιστη διασπορά και διάχυση του ήχου. Το SoundHub έχει επίσης βάση για iPod/iPhone και ενσωματωμένο Wi-Fi.

Sony

Ενα Vaio για σκληρή εργασία

Με οκτώ νέα μοντέλα εμπλούτισε πρόσφατα η Sony τις πετυχημένες σειρές της από φορητούς υπολογιστές Vaio. Μεταξύ αυτών και το Vaio Y Series των 11,6 ιντσών, ένα notebook που προσφέρει άφθονη υπολογιστική δύναμη και ζυγίζει λιγότερο από 1,5 κιλό για να μεταφέρεται εύκολα. Η διάρκεια της μπαταρίας του φτάνει και τις 6 ώρες, καθιστώντας έτσι το συγκεκριμένο μοντέλο ιδανικό για εργασία σε εξωτερικούς χώρους.

ΗΤC

ChaCha με πλήκτρο για Facebook

Κατασκευασμένο με επίκεντρο την κοινωνική δικτύωση είναι το νέο «έξυπνο» κινητό τηλέφωνο ChaCha της HTC, καθώς διαθέτει ένα εξειδικευμένο Facebook πλήκτρο για πρόσβαση με ένα άγγιγμα στη δημοφιλή πλατφόρμα social networking, ενώ, χάρη στο φυσικό του πληκτρολόγιο, επιτρέπει την εύκολη εισαγωγή κειμένου. Η οθόνη του ChaCha έχει μέγεθος 2,6 ίντσες, ενώ φέρει και με κάμερα στο μπροστινό του μέρος, για την πραγματοποίηση βιντεοκλήσεων.

JΒL

Φορητά ηχεία για iΤunes

Το φορητό σύστημα ηχείων Οn Air Wireless της JBL είναι συμβατό με την τεχνολογία Airplay της Apple, ώστε να αναπαράγει μέσω Wi-Fi μουσική από την υπηρεσία iTunes, με τον χρήστη να μπορεί να επιλέξει τα τραγούδια που επιθυμεί από το iPhone, το iPad, το iPod touch, το PC ή το Mac του. Το Οn Air Wireless είναι επίσης εξοπλισμένο με έγχρωμη οθόνη, ραδιοφωνικό δέκτη και βάση σύνδεσης iPhone και iPod touch.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή