Αποχρωσεις

2' 35" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Καταγγέλλει «βίαιη» συνάντηση

Νέες, ενδιαφέρουσες και πικάντικες λεπτομέρειες στην υπόθεση προσθέτει ο ισχυρισμός της μητέρας της Γαλλίδας δημοσιογράφου και συγγραφέως Τριστέν Μπανόν, η οποία κατηγορεί τον Ντομινίκ Στρος – Καν για βιασμό, ότι κι εκείνη είχε μια «βίαιη» συνάντηση μαζί του. Σύμφωνα με πληροφορίες του περιοδικού L’ Express, η Αν Μανσουρέ, υψηλόβαθμο στέλεχος του Σοσιαλιστικού Κόμματος κατέθεσε τα παραπάνω στο πλαίσιο της ανακριτικής διαδικασίας για την κατηγορία της κόρης της εναντίον του πρώην ισχυρού άνδρα του ΔΝΤ. Η 65χρονη κ. Μανσουρέ αναφέρει ότι ένιωσε την ανάγκη να υποστηρίξει την καταγγελία της κόρης της και να αποκαλύψει την προσωπική της εμπειρία «συναινετική, αν και βίαιη», όπως διευκρίνισε, αντιδρώντας στα όσα λέγονται για το ήθος του ανδρός, ο οποίος επιχειρείται να παρουσιαστεί «ως καρδιοκατακτητής και όχι βιαστής».

Το Golf της Κέιτ

Αν και δεν περιμένει κανείς πολλά από ένα αυτοκίνητο 10ετίας, εντούτοις ο σημερινός ιδιοκτήτης του παλιού αυτοκινήτου της Κέιτ Μίντλετον φιλοδοξεί να κερδίσει πολλά παραπάνω από την αξία του, βγάζοντάς το σε πλειστηριασμό στο Διαδίκτυο. Σύμφωνα με την Daily Mail, η Κέιτ αγόρασε το Golfάκι της πριν από δέκα χρόνια περίπου 12.000 ευρώ και το χρησιμοποιούσε για τις μετακινήσεις της στοΠανεπιστήμιο St Andrews όπου γνώρισε τον πρίγκιπα Ουίλιαμ. Το 2007 το έδωσε στον αδελφό της Τζέιμς κι εκείνος το πούλησε δυο χρόνια αργότερα στον σημερινό ιδιοκτήτη του, ο οποίος ευελπιστεί να βγάλει κάτι απ’ αυτήν την ιστορία, αν και προς το παρόν ουδείς έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον για την αγορά του. Ωστόσο, ο πλειστηριασμός τρέχει μέχρι τις 24 Ιουλίου. Πάντως, ο πλειστηριασμός του Golf του Πάπα Βενέδικτου, το 2005, απέφερε στον τότε ιδιοκτήτη του κάπου 190.000 ευρώ. Πόσο άραγε μπορεί να ανεβάσει την τιμή του μια… πριγκίπισσα;

«Ζωντανές» βιτρίνες

Πανέμορφα αγόρια και κορίτσια, γεμάτα ζωή, πήραν θέση την περασμένη εβδομάδα στις βιτρίνες των καταστημάτων Coin στο Μιλάνο, για να διαφημίσουν τις καλοκαιρινές εκπτώσεις στα μαγιό. Προκάλεσαν, όμως, την έντονη αντίδραση των συνδικάτων και δη του Filcams CGIL, το οποίο έσπευσε να καταδικάσει την εμπορευματοποίηση του ανθρώπινου σώματος, όπως ανέφερε σε σχετική ανακοίνωσή του. Και ενώ τα ζωντανά μοντέλα εξαφανίστηκαν τη μια μέρα, ως αποτέλεσμα των αντιδράσεων ενδεχομένως, επανεμφανίστηκαν την επομένη, αυτή τη φορά κρατώντας επιγραφές με τα λόγια «και το μόντελινγκ είναι δουλειά». Σύμφωνα με την επιχειρηματολογία του διευθύνοντος συμβούλου της επιχείρησης, τα νεαρά μοντέλα που συμμετείχαν στη διαφήμιση είχαν μια καλή ευκαιρία απασχόλησης και αμοιβής, αντί να παραμένουν απαθείς, παρακολουθώντας τηλεόραση.

Ο Σιν σε νέο ρόλο

Ο Τσάρλι Σιν επανακάμπτει στη μικρή οθόνη, τέσσερις μήνες μετά την περιπετειώδη αποχώρησή του, καθώς όπως επιβεβαίωσε προχθές θα είναι το κεντρικό πρόσωπο της νέας κωμικής σειράς με τίτλο «Διαχείριση Θυμού», βασισμένη σε ομότιτλη ταινία του 2003. Στην ταινία πρωταγωνιστεί ο Ανταμ Σάντλερ, ο οποίος υποχρεώνεται να υποβληθεί σε πρόγραμμα διαχείρισης θυμού, όπου γνωρίζει έναν θεραπευτή, τον Τζακ Νίκολσον, που όμως φαίνεται να αντιμετωπίζει μεγαλύτερο πρόβλημα θυμού. Στη σειρά, ο Σιν θα υποδύεται τον ρόλο του Σάντλερ. Θυμίζουμε ότι υπήρξε ο πιο ακριβοπληρωμένος τηλεοπτικός ηθοποιός, χάρη στον ρόλο του ως Τσάρλι Χάρπερ, του γυναικά εργένη της σειράς «Two and a Half-Men». Αρχές του χρόνου, όμως, απολύθηκε από τους παραγωγούς της σειράς στο CBS, όταν καταφέρθηκε εναντίον του δημιουργού της Chuck Lorre.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή