Ζένια, μετάξι και για τους άνδρες

Ζένια, μετάξι και για τους άνδρες

1' 18" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΜΙΛΑΝΟ. Με ρούχα ξεπλυμένα από τον ήλιο, τα οποία γυαλίζουν στη ζέστη ή είναι τσαλακωμένα και με υφή σαν βόλους, η ανοιξιάτικη ανδρική συλλογή Ερμενεζίλντο Ζένια για το 2012 ήταν μια ωδή στο χαλαρό καλοκαίρι.

Η εταιρεία, γνωστή για τη ραφή, μαλάκωσε και έστειλε ορισμένα ξεκάθαρα μηνύματα για τη σεζόν: ότι το μετάξι είναι το νέο φίνο μαλλί, ότι τα παστέλ χρώματα μοιάζουν φρέσκα και ότι η τσαλακωμένη μεταξωτή εσάρπα είναι η νέα γραβάτα.

«Θέλουμε να κάνουμε το μετάξι, το κασμίρ του καλοκαιριού», είπε ο Ζίλντο Ζένια, ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας, που χρίστηκε νωρίτερα μέσα στη χρονιά Cavaliere del Lavoro. Ο επικεφαλής της οικογενειακής εταιρείας, που δημιουργεί δικά της πλεκτά νήματα, πιστεύει ότι το μετάξι μπορεί να λανσαριστεί για τους άνδρες, αντί να απευθύνεται αποκλειστικά σε γυναίκες. Για την άνοιξη, το αποτέλεσμα ήταν μια ρομαντική απόπειρα για το σπορ ντύσιμο, με μια προβολή σκιών προτείνοντας έναν τρόπο ζωής σε στιλ Dolce Vita.

Αλλά η κολεξιόν δεν ήταν απλώς νοσταλγική: ήταν μοντέρνα και αέρινη. Οι σπορ επιλογές αποκάλυψαν τσαλακωμένα μεταξωτά πουλόβερ και τα κοστούμια ήταν σε παλέτα από μοβ, γκρίζο, πράσινο και μπλε. Ακόμη και το δέρμα που χρησιμοποιήθηκε, αντιμετωπίστηκε με λάιτ προσέγγιση.

Ηταν μια ανδρική κολεξιόν; Ο κ. Ζένια κατέληξε ότι μπορεί να πάρει «λίγο χρόνο» προτού οι άνδρες μπορέσουν να ακολουθήσουν τις γυναίκες για να αγκαλιάσουν το «μεταξένιο φαινόμενο».

Η εταιρεία έχει ήδη μια σημαντική αγορά στην Ασία, καθώς και μύλους που παράγουν μετάξι, λινό και κοτόν. Ποιο θα είναι το επόμενο βήμα; Μια νέα προσέγγιση στην υπηρεσία πελατών, με έμφαση στα ρούχα κατόπιν παραγγελίας και παραγγελία κασμίρ πλεκτών.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή