GADGETS

1' 39" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

TOM ΤΟΜ

Νέες συσκευές πλοήγησης

Ελκυστική σχεδίαση, μεγαλύτερο μέγεθος οθόνης και ένα καινούργιο και πιο εύχρηστο λειτουργικό σύστημα υπόσχεται η Tom Tom με τη νέα σειρά συσκευών πλοήγησης Start 20, η οποία διατίθεται εδώ και λίγες ημέρες και στην Ελλάδα. Η σειρά Tom Tom Start 20 περιλαμβάνει μοντέλα 4,3 και 5 ιντσών, ενώ στους χάρτες τους η εταιρεία έχει προσθέσει δύο εκατ. χιλιόμετρα νέων δρόμων και διπλάσια σημεία ενδιαφέροντος.

SΟΝΥ ERICSSON

Smartphone για βιντεοπαιχνίδια

Το καινούργιο Sony Ericsson Xperia play, το πρώτο πιστοποιημένο PlayStation Android κινητό τηλέφωνο, φέρνει στους πελάτες της αποκλειστικά η Cosmote. Το Sony Ericsson Xperia play είναι «κομμένο και ραμμένο» στις απαιτήσεις όσων θέλουν ένα smartphone για να απολαμβάνουν βιντεοπαιχνίδια, καθώς μπορεί να αποδίδει εντυπωσιακά γραφικά και ήχο, ενώ διαθέτει και χειριστήριο. Επιπλέον, το smartphone λειτουργεί και σαν GΡS.

ΡΑΝΑSΟΝΙC

Νέο ασύρματο τηλέφωνο DΕCΤ

Το νέο μοντέλο KX-TG1611 πρόσθεσε πρόσφατα η Panasonic στην πλούσια γκάμα ασύρματων τηλεφώνων DECT που διαθέτει στην αγορά. Η νέα συσκευή διαθέτει ελληνικό μενού, φωτιζόμενη οθόνη για εύκολη ανάγνωση, ενώ δίνει τη δυνατότητα αποθήκευσης έως και 50 ονομάτων και αριθμών στην ενσωματωμένη μνήμη του ακουστικού, για γρήγορη και εύκολη πρόσβαση.

ΥΑΜΑΗΑ

Αventage για 3D ταινίες

Τη δυνατότητα αναπαραγωγής 3D ταινιών έχει το νέο Blu-ray player Aventage A1010 της Yamaha, όπως βέβαια και οποιουδήποτε άλλου δίσκου DVD και Blu-ray που κυκλοφορεί στην αγορά. Επιπλέον, το Aventage διαθέτει δύο θύρες USB για την αναπαραγωγή αρχείων ήχου και βίντεο με διάφορα φορμά, προσφέρει πρόσβαση σε δημοφιλή σάιτ και υποστηρίζει το πρωτόκολλο DLNA για τη δικτύωση με άλλες οικιακές συσκευές.

SΟΝΟS

Ηχεία Play: 3 μέσω Wi-Fi

Συνδεδεμένα στο οικιακό δίκτυο μέσω Wi-Fi, τα ασύρματα ηχεία Play: 3 της Sonos μπορούν να αναπαράγουν χωρίς καλώδια τα μουσικά αρχεία που έχει κανείς αποθηκευμένα στο «έξυπνο» κινητό του ή στο tablet PC. Τα ηχεία είναι συμβατά τόσο με τις φορητές συσκευές της Apple όσο και με τα Android κινητά και ταμπλέτες, ενώ οι εφαρμογές που έχει αναπτύξει η εταιρεία για τα δύο λειτουργικά συστήματα δίνουν επίσης πρόσβαση σε χιλιάδες ιντερνετικούς σταθμούς.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή