GADGETS

1' 43" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Vodafone 555 Βlue

Σχεδιασμένο για το Facebook

Το Vodafone 555 Blue είναι το πρώτο ειδικά σχεδιασμένο κινητό στον κόσμο για το Facebook, αφού αναπτύχθηκε σε συνεργασία με το Facebook ώστε να προσφέρει εύκολα όλες τις λειτουργίες κοινωνικής δικτύωσης. Ετσι, το 555 Blue διαθέτει οθόνη 2.4 ιντσών, οπτικό trackpad και πλήρες πληκτρολόγιο QWERTY για εύκολη ανάγνωση και σύνταξη μηνυμάτων και status updates, δίνει τη δυνατότητα κοινοποίησης φωτογραφιών σε φίλους και επαφές μέσω Facebook με το πάτημα ενός πλήκτρου, και συγχρονίζει αυτόματα τα προφίλ των «φίλων» στον κατάλογο επαφών του τηλεφώνου.

LG

Νέα οθόνη για video wall

Μέγεθος 47 ιντσών και εξαιρετικά λεπτό πλαίσιο διαθέτει η οθόνη Multi-Vision Display 47WV30, η νέα πρόταση της LG στην κατηγορία των video wall. Για τον φωτισμό της οθόνης η LG επέλεξε την τεχνολογία direct LED BLU, η οποία υπερτερεί έναντι της τεχνολογίας LCD ως προς την εξοικονόμηση ενέργειας και την ποιότητα της εικόνας. Η οθόνη επικαλύπτεται επίσης από μία ειδική μεμβράνη ώστε να αποδίδει ευδιάκριτη εικόνα ακόμη και σε εξωτερικούς και εξαιρετικά φωτεινούς χώρους.

Canon

Τρεις συσκευές σε μία

Το X Mark I Mouse Lite της Canon είναι ουσιαστικά τρεις συσκευές στη συσκευασία της μιας, αφού μπορεί να χρησιμοποιηθεί σαν ασύρματο ποντίκι, κομπιουτεράκι, και αριθμητικό πληκτρολόγιο για καταχώριση αριθμών σε οποιοδήποτε PC ή Mac. Το X Mark I διαθέτει επίσης εργονομική σχεδίαση, ενώ μέρος του καλύμματός του κατασκευάζεται από ανακυκλωμένο πλαστικό.

Εpson

Προσιτό πολυμηχάνημα

Ο Stylus SX130 της Epson απευθύνεται σε όσους χρειάζονται ένα οικονομικά προσιτό πολυμηχάνημα inkjet, το οποίο παράλληλα να μην καταλαμβάνει πολύ χώρο. Ο νέος Stylus μπορεί να εκτυπώνει έως και 28 σελίδες το λεπτό, σαρώνει με ανάλυση 600×1200 dpi, ενώ επιτελεί και τη λειτουργία φωτοτυπικού. Επιπλέον διαθέτει ξεχωριστά μελανοδοχεία, για μεγαλύτερη οικονομία.

Νokia

Νέο smartphone με Symbian

Για όσους θέλουν να αποκτήσουν μία πρώτη γνωριμία με τα «έξυπνα» κινητά τηλέφωνα, η Nokia ανακοίνωσε το νέο της smartphone Nokia 500. Το τηλέφωνο βασίζεται στο Symbian Anna, την τελευταία έκδοση του λειτουργικού Symbian, είναι εξοπλισμένο με οθόνη αφής 3,2 ιντσών και επεξεργαστή 1 GHz, ενώ διαθέτει κάμερα 5 megapixel. Και θα πωλείται στην αρκετά προσιτή τιμή των 150 ευρώ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή