Αποχρωσεις

2' 56" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μία «ανατριχιαστική» συλλογή εσωρούχων

Τα κοριτσάκια που ποζάρουν για τη συλλογή εσωρούχων Fille στοχεύουν σε άλλα κοριτσάκια από 4 έως 12 ετών. Είναι όμως μακιγιαρισμένα, τα μαλλιά τους χτενισμένα σε κότσο, φορούν γυαλιά ηλίου α λα Τζάκι και πέρλες και παίρνουν πόζες αταίριαστες για την ηλικία τους. Η κοριτσίστικη συλλογή του γαλλικού οίκου Jours Apres Lunes, δημιούργημα της Γαλλίδας σχεδιάστριας εσωρούχων Σοφί Μορέν, διχάζει και επαναφέρει στο προσκήνιο τη συζήτηση γύρω από το πρόωρο μεγάλωμα των παιδιών, με σημείο αναφοράς το σεξ. Η κ. Μορέν διατείνεται ότι στόχος της ήταν να δανειστεί στοιχεία από τα εσώρουχα για ενήλικες και να δημιουργήσει μια ολοκληρωμένη σειρά, που θα απευθύνεται σε γυναίκες και μικρά κορίτσια. Ωστόσο, η κριτική που δέχθηκε κυρίως από Βρετανία και Αμερική ήταν έντονη. H Daily Mail έγραψε ότι οι φωτογραφίες είναι «ακατάλληλες για δημοσίευση», κρίνοντάς τις ανάρμοστες για την ηλικία των μικρών κοριτσιών που απεικονίζουν. Στις ΗΠΑ, η NY Daily News έγραψε ότι η εταιρεία «ξεπέρασε το όριο ανάμεσα στο χαριτωμένο και το ανατριχιαστικό» και μια συντάκτρια μόδας παρατήρησε ότι είναι εντελώς αταίριαστο να μετατρέπεις ένα 4χρονο σε Μπριζίτ Μπαρντό από την ταινία «Και ο Θεός έπλασε τη γυναίκα».

Ο Ντεπαρντιέ ούρησε

Η ανάγκη είναι ανάγκη. Κι όταν είσαι ο Ζεράρ Ντεπαρντιέ και ενδεχομένως και μεθυσμένος, μπορείς να την ικανοποιήσεις, αδιάφορος για το γεγονός ότι μπορεί να βρίσκεσαι σε κοινή θέα. Ο τιμημένος με τη Χρυσή Σφαίρα 62χρονος ηθοποιός βρισκόταν σε μια ήδη καθυστερημένη πτήση από το Παρίσι στο Δουβλίνο, όταν ζήτησε να πάει στην τουαλέτα. Επειδή, όμως, το αεροσκάφος ετοιμαζόταν για αναχώρηση, του είπαν ότι έπρεπε να περιμένει για λίγα λεπτά την απογείωση. Εκείνος όμως δεν μπορούσε να περιμένει, ξεκουμπώθηκε και ανακουφίστηκε στον διάδρομο. «Θα επιβεβαιώσω απλώς ότι πράγματι ούρησε στο αεροπλάνο», είπε εκπρόσωπος της εταιρείας Air France – KLM. Μετά το συμβάν, το αεροσκάφος χρειάστηκε να παραμείνει για άλλες δύο ώρες στο έδαφος, έως ότου καθαριστεί, ενώ δεν έγινε γνωστό αν θα επιβληθεί κάποιου είδους τιμωρία στον ηθοποιό για την απρέπειά του. Πάντως, δεν ήταν το μοναδικό συμβάν του είδους αυτόν τον μήνα. Κάτι ανάλογο συνέβη, προ ημερών, σε πτήση της JetBlue από το Πόρτλαντ στη Νέα Υόρκη, με την οποία ταξίδευε η εθνική ομάδα σκι των ΗΠΑ. Ο 18χρονος σκιέρ Ρόμπερτ Βίτσε, εμφανώς μεθυσμένος, ούρησε στον διάδρομο του αεροσκάφους και τώρα διώκεται δικαστικά, ενώ διώχθηκε και από την ομάδα.

Νέα γκάφα Μπάκμαν

Τα καλλιτεχνικά πιθανότατα δεν είναι το δυνατό σημείο της Μισέλ Μπάκμαν, η οποία υπέπεσε σε νέα γκάφα, προχθές, ευχόμενη «Χρόνια Πολλά» για τα γενέθλια του Ελβις Πρίσλεϊ, την ημέρα του θανάτου του. «Πριν αρχίσουμε θα ήθελα να ευχηθώ Χρόνια Πολλά στον Ελβις Πρίσλεϊ, σήμερα», είπε η γερουσιαστής από τη Μινεσότα, πριν αρχίσει την προεκλογική ομιλία της, στη νότια Καρολίνα, την Τρίτη. Αλλά η 16η Αυγούστου είναι η επέτειος του θανάτου του Ελβις και όχι η γέννησή του – στις 8 Ιανουαρίου 1935. Δεν είναι η πρώτη φορά που η κ. Μπάκμαν, η οποία διεκδικεί το χρίσμα των Ρεπουμπλικανών για την προεδρία, σκοντάφτει σε πολιτισμικά θέματα. Τον Ιούνιο, όταν άρχισε την προεκλογική της εκστρατεία, στο Ουότερλου της Αϊόβα, είπε ότι βρίσκεται στην πατρίδα του ηθοποιού Τζον Γουέιν. Ομως, η πόλη δεν ήταν η πατρίδα του Αμερικανού ηθοποιού, αλλά ενός δολοφόνου, του John Wayne Gacy.

Φόρεμα τριών μισθών

Δεν είναι παρά ένα φορεματάκι. Με τη διαφορά ότι φέρει τη διάσημη υπογραφή των Dolce&Gabbana και κοστίζει όσο περίπου τρεις μηνιαίοι μισθοί για έναν απλό εργαζόμενο. Εξ ου και η κριτική που δέχεται η κάτοχός του, η υπουργός Τουρισμού της Ρουμανίας, Ελένα Ουντρέα, γνωστή λέγεται για τα ακριβά της γούστα, εν καιρώ οικονομικής κρίσης.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή