Ελκυστική εμφάνιση με επιδόσεις

Ελκυστική εμφάνιση με επιδόσεις

1' 48" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ελκυστική εμφάνιση που συνδυάζεται με ισχυρές επιδόσεις. Ετσι συνοψίζεται η πρόταση της Toshiba με το Satellite L755-129, τον νέο φορητό της υπολογιστή που κυκλοφορεί ήδη στην Ελλάδα. Ενα notebook το οποίο διαθέτει επεξεργαστή Intel Core i5 τελευταίας γενιάς και μνήμη RAM 4 GB, ώστε να μπορεί να λειτουργεί απρόσκοπτα ακόμη κι όταν «τρέχει» ταυτόχρονα πολλά προγράμματα. Παράλληλα, στον Satellite L755-129 βρίσκεται εγκατεστημένη μία κάρτα γραφικών GeForce GT 525M της NVIDIA, με 1 GΒ αυτόνομης μνήμης βίντεο, που μπορεί να αντεπεξέλθει σε απαιτητικά παιχνίδια και εφαρμογές με λεπτομερή γραφικά. Την ίδια στιγμή που ο υπολογιστής συνοδεύεται από εσωτερικό σκληρό δίσκο χωρητικότητας 640 GB, για να αποθηκεύει ένα μεγάλο μέρος από τη συλλογή του κατόχου του σε προγράμματα, ταινίες και μουσικά άλμπουμ.

Εξάλλου, το notebook διακρίνεται στις ικανότητες αναπαραγωγής οπτικοακουστικού υλικού, κατ’ αρχάς χάρις στην 15,6 ιντσών οθόνη του, με οπίσθιο φωτισμό LED, η οποία υποστηρίζει βίντεο και ταινίες με ανάλυση HD (1366 x 768 pixel). Η οθόνη διαθέτει επίσης την τεχνολογία Toshiba TruBrite, που εξασφαλίζει μεγάλη φωτεινότητα και ευρείες γωνίες θέασης. Την ίδια στιγμή, στον υπολογιστή είναι ενσωματωμένα δύο στερεοφωνικά ηχεία της Onkyo που, όπως υποστηρίζει η εταιρεία, από την άποψη των ακουστικών δυνατοτήτων καταφέρνουν να μετατρέψουν τον Satellite σε οικιακό κινηματογράφο. Ενώ η τεχνολογία «Toshiba Bass Enhanced Sound» ενισχύει τις χαμηλές συχνότητες για πιο «γεμάτο» ήχο.

Οπως είναι φυσικό, από τον υπολογιστή δεν λείπει η θύρα LAN για ενσύρματη πρόσβαση στο Ιντερνετ, ενώ υποστηρίζει τα πρωτόκολλα 802.11b/g/n για ασύρματη σύνδεση σε δίκτυα Wi-Fi με αναβαθμισμένη ταχύτητα. Επίσης, ο Satellite αξιοποιεί το πρότυπο ασύρματης επικοινωνίας Bluetooth 3.0, για τη γρήγορη επικοινωνία του υπολογιστή με άλλες ηλεκτρονικές συσκευές. Και, ανάμεσα στις κλασικές υποδοχές που εξασφαλίζουν τη σύνδεση περιφερειακών, διαθέτει επίσης έξοδο HDMI όπως και μία θύρα USB 3.0, η οποία εξασφαλίζει υψηλό ρυθμό ανταλλαγής δεδομένων. Στις πρόσθετες επιλογές που δίνει το notebook, θα πρέπει να συμπεριλάβει κανείς την τεχνολογία «Toshiba Face Recognition», η οποία αξιοποιεί την κάμερα του Satellite για να ταυτοποιήσει τους εξουσιοδοτημένους χρήστες από τα πρόσωπά τους και, με αυτό τον τρόπο, να απαγορεύσει την πρόσβαση σε οποιονδήποτε… αδιάκριτο. Οπως επίσης και τη δυνατότητα που δίνει ο υπολογιστής για φόρτιση συσκευών, μέσω της θύρας του USB 3.0, ακόμη κι όταν είναι απενεργοποιημένος.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή