GADGETS

1' 31" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Lenovo

Πολυεργαλείο για επαγγελματίες

Τον Οκτώβριο αναμένεται να κυκλοφορήσει στην αγορά ο Lenovo ThinkCentre M71z, ο νέος «all-in-one» επιτραπέζιος υπολογιστής που η κινεζική εταιρεία υποστηρίζει πως ανταποκρίνεται πλήρως στις ανάγκες των επαγγελματιών. Ο ThinkCentre M71z θα μπορεί να εξοπλιστεί ακόμη και με επεξεργαστή Intel Core i5 και μνήμη RAM 8GB, ενώ θα διατίθεται με συμβατικό σκληρό δίσκο 1 TB ή, εναλλακτικά, με δίσκο στερεάς κατάστασης (SSD) χωρητικότητας 160GΒ.

Ηewlett-Ρackard

Ταχύτητα-ποιότητα διπλής όψης

Με στόχο την αύξηση της παραγωγικότητας των επιχειρήσεων, η Hewlett-Packard λανσάρισε πρόσφατα τη νέα σειρά πολυλειτουργικών εκτυπωτών της, LaserJet Enterprise M455. Τα μοντέλα της σειράς προσφέρουν ποιοτικές εκτυπώσεις ακόμη και διπλής όψης, εξασφαλίζουν ταχύτητες αντιγραφής έως και 52 σελίδες Α4 το λεπτό, ενώ διαθέτουν έγχρωμη οθόνη αφής για πιο εύκολο χειρισμό. Επιπλέον, χάρις στην τεχνολογία Instant-on, πετυχαίνουν σημαντική εξοικονόμηση ενέργειας.

Αcer

Φθινόπωρο η νέα ταμπλέτα-ΡC

Μέσα στο φθινόπωρο αναμένεται να κυκλοφορήσει τελικά στην Ευρώπη ο νέος «υπολογιστής-ταμπλέτα» Iconia Tab A100 της Acer. Το tablet PC διαθέτει οθόνη 7 ιντσών που υποστηρίζει ανάλυση 1024 x 600 pixel, διπύρηνο επεξεργαστή NVIDIA Tegra και δύο κάμερες, για τη λήψη βίντεο και φωτογραφιών αλλά και την πραγματοποίηση βιντεοκλήσεων.

JΒL ΟnΒeat

Συμβατά ηχεία με όλα τα Αpple

Η νέα βάση ηχείων JBL OnBeat είναι συμβατή με όλες τις φορητές συσκευές της Apple (iPod, iPhone, iPad) ώστε, όταν αυτές συνδεθούν στην ειδική υποδοχή, να αναπαράγει τα μουσικά αρχεία που βρίσκονται αποθηκευμένα στη μνήμη τους. Τα υψηλής ποιότητας ηχεία εγγυώνται εξαιρετική πιστότητα κατά την αναπαραγωγή της μουσική, ενώ συνοδεύεται και από τηλεχειριστήριο.

Fujifilm

Υψηλές αποδόσεις σε compact μορφή

Παρά το compact σχήμα της, η FinePix F600EXR Fujifilm διαθέτει ευρυγώνιο φακό με οπτικό ζουμ 15x ο οποίος, σε συνδυασμό με τον αισθητήρα EXR-CMOS ανάλυσης 16 Megapixel, υπόσχεται υψηλές φωτογραφικές επιδόσεις. Η φωτογραφική μηχανή μπορεί επίσης να καταγράφει βίντεο σε ανάλυση 1080p, ενώ είναι εξοπλισμένη με μία οθόνη αφής 3 ιντσών.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή