GADGETS

1' 26" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Sony

Video χωρίς καλώδια

Τα καινούργια video MP4 player Sony Walkman A860 και S760 δίνουν τέλος στα καλώδια, αφού διαθέτουν τη δυνατότητα ασύρματης αναπαραγωγής μέσω Bluetooth σε ασύρματα ακουστικά, βάσεις ηχείων και άλλες συσκευές. Επίσης, είναι εξοπλισμένα με μπαταρία μεγάλης διάρκειας, έχουν εγκατεστημένο το λογισμικό MediaGo για την εύκολη μεταφορά αρχείων.

Dell

Αυτονομία μέχρι 10 ώρες

Εξοπλισμένος με τη νέα γενιά επεξεργαστών Sandy Bridge της Intel, ο νέος φορητός υπολογιστής Vostro V131 της Dell προσφέρει αυτονομία η οποία φτάνει έως και τις 10 ώρες. Ο Vostro V131 διαθέτει επίσης μνήμη 8 GB, κάμερα full HD, αλλά και μία θύρα USB 3.0 για τη γρήγορη μεταφορά αρχείων από και προς εξωτερικά αποθηκευτικά μέσα.

Sony Ericsson txt pro

Από Σεπτέμβριο στην Ελλάδα

Μία οθόνη αφής 3 ιντσών με ένα συρόμενο πλήρες πληκτρολόγιο QWERTY συνδυάζει το κινητό τηλέφωνο Sony Ericsson txt pro, κάνοντας έτσι ιδιαίτερα βολική τη σύνταξη SMS και e-mail. Το τηλέφωνο, το οποίο αναμένεται τον Σεπτέμβριο στην Ελλάδα, διαθέτει επίσης φωτογραφική μηχανή 3,2 megapixel, Wi-Fi, GPS και ενσωματωμένο ραδιόφωνο.

Υamaha

Για πιο φυσική ακουστική

Τα νέα ακουστικά EPH-100 της Yamaha διαθέτουν ένα ειδικό driver 6 χλστ. το οποίο φτάνει πιο κοντά στο τύμπανο του αφτιού, ώστε να αποδίδουν πιο φυσικό ήχο και με λιγότερες παραμορφώσεις. Επίσης, είναι αρκετά ελαφριά, έχουν φινίρισμα από χρώμιο και το σχήμα τους εξασφαλίζει τέλεια εφαρμογή.

Verbatim

Εξωτερικός για «ταξίδια»

Ο καινούργιος εξωτερικός σκληρός δίσκος Store ‘n’ Go Traveller HDD της Verbatim υποστηρίζει το πρωτόκολλο USB 3.0 για γρήγορη ανταλλαγή δεδομένων, έχει χωρητικότητα 750 GB και βρίσκεται μέσα σε ειδικό κάλυμμα από πλαστικό ώστε να αντέχει στους κραδασμούς. Ο Traveller HDD συνοδεύεται επίσης από αρκετά προγράμματα για τη δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας και την εγγραφή αρχείων σε CD & DVD, ενώ ηλεκτροδοτείται μέσα από τη θύρα USB.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή