GADGETS

1' 27" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ρanasonic

Φωτογραφική για απαιτητικούς

Ανήκοντας στην κατηγορία των mirroless φωτογραφικών μηχανών, η νέα Panasonic LUMIX DMC-GX1 συνδυάζει το λεπτό «σώμα» των μηχανών compact με τη δυνατότητα εναλλαγής φακών. Η DMC-GX1 διαθέτει ανάλυση 16 Megapixel, φωτοευαισθησία έως 12.800 ISO και δυνατότητα λήψης full HD βίντεο. Η μηχανή έχει ενσωματωμένο φλας και οθόνη αφής 3 ιντσών.

ΓΕΡΜΑΝΟΣ

Κρυστάλλινη ποιότητα ήχου

Αξιοποιώντας την τεχνολογία Bluetooth, το Jambox Jawbone, που προσφέρει στους πελάτες του το δίκτυο καταστημάτων ΓΕΡΜΑΝΟΣ, είναι ένα ασύρματο φορητό ηχείο το οποίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί με οποιοδήποτε «έξυπνο» κινητό τηλέφωνο ή tablet PC. Το Jambox εγγυάται κρυστάλλινη ποιότητα ήχου και εκπληκτικά μπάσα, ενώ διαθέτει και μικρόφωνο για την πραγματοποίηση κλήσεων από smartphone με ανοιχτή συνομιλία.

Samsung

Η απόλυτα φορητότητα

Συνώνυμο της φορητότητας αποτελεί το νέο Notebook 9 Series της Samsung, αφού ζυγίζει μόλις 1,31 κιλά και έχει πάχος 16,3 χιλιοστά. Παράλληλα, η 13 ιντσών οθόνη του Notebook 9 Series παρέχει διπλάσια φωτεινότητα από τις συμβατικές οθόνες, για να είναι ευανάγνωστη σε εξωτερικούς χώρους, ενώ διαθέτει επεξεργαστή Intel Core δεύτερης γενιάς (i5 ή i7) και μνήμη έως και 8 GB.

Sony – Εricsson

Στα ράφια το νέο Xperia ray

Με επεξεργαστή χρονισμένο στο 1 GHz, μνήμη αφής 3,3 ιντσών και κάμερα 8,1 Megapixel στο πίσω μέρος του είναι εξοπλισμένο το καινούργιο «έξυπνο» κινητό Xperia ray των Sony – Ericsson, το οποίο βρίσκεται ήδη στα ράφια των ελληνικών καταστημάτων. Το smartphone έχει πάχος μόλις 9,4 χιλιοστά και χρησιμοποιεί την έκδοση Android 2.3.

Logitech

Ποντίκι για βιντεοπαιχνίδια

Σχεδιασμένο για τους λάτρεις των βιντεοπαιχνιδιών είναι το νέο ποντίκι Logitech Gaming G300, καθώς διαθέτει εννιά πλήκτρα τα οποία μπορούν να προγραμματιστούν από τον χρήστη τους για τις εντολές που θα εκτελούν. Το ποντίκι μπορεί, επίσης, να αποθηκεύσει έως και τρία διαφορετικά προφίλ παιχνιδιού στη μνήμη του.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή